lauren-richmond-790078-unsplash
V zraku · odnosi

Ta zapis je posvečen našim prijateljem, ki nas imajo radi ne glede na vse, ki vedo, kaj je tisto, kar zares šteje!

To je za naše prijatelje, ki vidijo, kako neurejen je lahko naš dom, in jim ni mar. Ne sodijo nas, ker nimamo življenjskega prostora, ki bi ga lahko umestili v prestižne revije. Ne posvečajo pozornosti dejstvu, da že dva tedna nismo počistili prahu in da imamo kup nečistega perila na kavču ali pa kup umazane posode v pomivalnem koritu. Za nič od tega jim ni mar – vse, kar si želijo je, da se lahko usedemo in pogovarjamo. Želijo vedeti, kako smo in želijo z nami deliti tudi svoje lepe ter slabe trenutke. Pogovor je pomembnejši od prostora, v katerem smo – to je tisto kar šteje!

To je za naše prijatelje, ki nas ujamejo takrat, ko nimamo sveže opranih las, ko imamo na sebi trenerko z luknjami in nogavice, ki se ne ujemajo, takrat, ko ne nosimo ličil. Ni jim mar, da nismo popolni. Edino, kar jim je pomembno je to, da smo se pojavili na določnem mestu ob določenem času. To je tisto, kar šteje!

To je za naše prijatelje, ki so videli naše krokodilje solze in nas objeli, kljub temu, da bosta razmazana maskara in smrkelj iz nosu po vsej verjetnosti umazala njihova oblačila. Ne skrbi jih za majico, skrbi jih za nas! Mar jim je, da so tam za nas, ko jočemo – želijo nam pokazati, da nismo sami in da smo ljubljeni. To so prijatelji, ki nas vidijo na tleh in se želijo pogovoriti. To so prijatelji, ki nas poslušajo, ko želimo jokati ali kričati, in vedo, katere besede nas bodo pomirile.

To je za naše prijatelje, ki vidijo, kakšne zmede smo, a nas imajo kljub temu radi. Zavedajo se, da prijateljstvo ni le bleščeči delec uspeha. Prijateljstvo so padci in vzponi in pravi prijatelji so tam vedno! To je prijateljstvo ki traja, to je prijateljstvo, ki šteje!

Preden spoznaš pravega: 4 tipi moških, ki si jih sigurno imela Preden spoznaš pravega: 4 tipi moških, ki si jih sigurno imela Četudi boli, je tako bolje: zakaj je v redu, če prekineš stike s svojimi družinskimi člani? Četudi boli, je tako bolje: kdaj je v redu, da prekineš stike s svojimi družinskimi člani? Če to počne, medtem ko se poljubljata, te ima zelo, zelo rad Če to počne medtem, ko se poljubljata, te ima zelo, zelo rad Ena in edina: tvoja sestra je najpomembnejša oseba v tvojem življenju Ena in edina: sestra je najpomembnejša oseba v tvojem življenju