shutterstock_480214624
V zraku · odnosi

Ni skrivnost, da veliko moški ne ve, kako se spoprijeti z določenimi ženskimi lastnostmi, a ta jih zdaleč najbolj prestraši!

Kolikokrat ste že slišali, da se moški bojijo pametnih, inteligentnih žensk, saj naj bi ogrožale njihovo moškost? A to očitno ni le sterotip, saj tudi raziskave to potrjujejo. Kljub temu, da heteroseksualni moški trdijo, da si ob sebi želijo inteligentno žensko, je raziskava pokazala, da ob soočenju z žensko, ki jih v pameti premaga, izgubijo romantičen interes. Žalostno, a saj glede na navedeno raziskavo, tudi resnično.

Vsi moški, ki se še vedno bojijo inteligentnih žensk, češ, da jih bodo prikrajšala njihove moškosti, ne vedo kaj zamujajo! In tukaj je 5+ resnic, zakaj je dobro biti v razmerju s pametno žensko!

5+ resnic, zakaj je DOBRO biti v razmerju s pametno žensko:

… pomagala vam bo rešiti vsako težavo.
Ob inteligentni ženski se bo vaše življenje spremenilo na bolje. Zaradi njene zagnanosti boste postali tudi vi veliko produktivnejši. Ona vas bo motivirala, vi pa ji boste dali energijo, da se počuti bolje glede svojega dela in življenja.
… odprla vam bo oči.
Inteligentna ženska vam bo pomagala videti svet z drugačne perspektive, kot bi ga videli prej. Njen pogled na stvari vas bo spodbudil k temu, da postanete tudi sami bolj razgledani. Služila vam bo kot vir informacij, dala pa vam bo tudi dober nasvet, ki vam bo pomagal rešiti težave, ki jih imate.

… našli boste svojo zaupnico.
Inteligentna ženska ve, kako varovati skrivnosti. Poskrbela bo, da vam bo stala ob strani, preden boste sprejeli pomembno odločitev. Postavila se bo za vas pred celim svetom.
… ve, kako se postaviti zase.
Največje težave, s katerimi se pari srečujejo, so verjetno nesporazumi. Inteligentna ženska bo vedela, kako predstaviti svoje argumente. Pare, ki niso intelektualno zreli, lahko prepiri prizadenejo, kar lahko vodi do razhoda.
… pomagala vam bo pri financah.
Inteligentna ženska vam bo pomagala, da se postavite na zeleno vejo. Če imate težave, vam bo svetovala, sicer pa vas bo spodbujala, da s skupnimi močmi dosežeta več.
… želi, da ste uspešni.
Inteligentna ženska bo vedno želela najbolje za vas. Pomagala vam bo pri stvareh, ki so povezane s kariero, in vas bo motivirala, da naredite več. Ne bo ljubosumna zaradi vašega uspeha in žalostna, ker ga ona ni dosegla.

… z vami bo tudi takrat, ko nobenega ne bo.
Inteligentna ženska vedno stoji ob strani svojemu partnerju. Ne bo obupala ali vas zapustila. Ob vas bo tudi takrat, ko nimate prav in bi kaj morali narediti drugače.
… ljubljeni boste, kot še nikoli niste bili.
Inteligentna ženska ne bo v razmerju, preden ne bo natančno ocenila prednosti in slabosti partnerja. Če je z vami, potem imate ob sebi verjetno nekoga, ki vas ljubi, in za vas skrbi kljub vašim pomanjkljivostim. S svojo izbiro vam tudi dokazuje, da vas je pripravljena ljubiti v slabem in dobrem.

shutterstock_239389240 Psihologi razkrivajo, zakaj se nekateri ljudje tako zelo bojijo zvez in zbežijo! kate-kalvach-waSoItsV4bI-unsplash Ljudje govorijo, da jim je mar! A pozornost usmeri na njihova dejanja, ne na njihove besede! sahin-yesilyaprak-aymyjfdtrdY-unsplash Ko ženska obmolkne, to ne pomeni, da je šibka. Obmolkne, ker je utrujena od vseh besed, s katerimi ti želi pokazati večjo sliko! shutterstock_1611505345 5 razlogov, zakaj bi morali spati zraven nekoga, ki ga ljubimo · ·