allef-vinicius-mGt43dTfdXw-unsplash
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · kulinarika

Izbira sladoleda je več kot le stvar okusa, pravi znanstvenik Alan R. Hirsch. Izbira sladoleda namreč razkriva tudi, kakšna oseba si in s kom se odlično ujemaš!

Povej mi, kateri sladoled imaš najraje, in povem ti, kdo si! Četudi se sliši skrajno smešno, je znanstvenik Alan R. Hirsch ugotavljal, na kakšen način sta osebnost in sladoled povezani.

V raziskavi je analiziral šest okusov, in sicer vaniljo, čokolado, jagodo, banano, čokoladne okruške in ameriški oreh. Ugotovil je, katere so značilnosti osebglede na okuse in s kom se najbolje ujemajo. In kaj pravijo njegovi izsledki?

To o tebi pove tvoj najljubši okus sladoleda ….

VANILJEV SLADOLED

Če imaš rad vaniljo, si vesela, impulzivna oseba, ki rada tvega, si postavi visoke cilje in ima visoka pričakovanja. Izjemno tudi uživa v družbi družine.
S KOM SE UJAMEŠ? Z vaniljo.

ČOKOLADNI SLADOLED

Si izjemno živahna, kreativna, dramatična, očarljiva in entuziastična oseba. Rad si v središču pozornosti in te utrujajo rutine.
S KOM SE UJAMEŠ? Z ameriškim orehom in čokolado.

SLADOLED Z OKUSOM AMERIŠKEGA OREHA

Si perfekcionist, pozoren, natančen, etičen in konzervativen. Si tudi tekmovalen in agresiven v športih.
S KOM SE UJAMEŠ? Z ameriškim orehom, čokolado in čokoladnimi okruški.

BANANIN SLADOLED

Dobro se prilagajaš, si iskren, empatičen, radodaren in odprt.
S KOM SE UJAMEŠ? Z vsemi okusi.

JAGODNI SLADOLED

Si sramežljiv, čustveno robusten, skeptičen, natančen, introvertiran, samokritičen in strogo stojiš za svojimi stališči.
S KOM SE UJAMEŠ? S čokoladnimi okruški.

SLADOLED S ČOKOLADNIMI OKRUŠKI

Si radodaren, tekmovalen in izpolnjen. Si ambiciozna oseba, ki je osupljiva v vsaki situaciji.
S KOM SE UJAMEŠ? Z ameriškim orehom, čokolado in jagodo.

Kdo objema koga na tej fotografiji? Kdo objema koga? Optična iluzija, ki razdvaja internet! Likovno-plesna umetnost Heather Hansen Platno je njeno plesišče, plesni gibi pa poteze na njem Fail kompilacija iz šolskih klopi ”Fail” kompilacija iz šolskih klopi, ki vas bo nasmejala do solz Skejtanje v breztežnostnem prostoru Skejt legenda Tony Hawk rolka v breztežnostnem prostoru! ·