To počnejo vsi srečni pari, preden gredo spat
V zraku · odnosi

Verjetno ne vesta, kako pomembno je, da pred spanjem s partnerjem preživita nekaj časa – če je to ena ura ali nekaj minut, ključno je, da uživata v družbi drug drugega in počneta stvari, ki jih počnejo vsi srečni pari, preden gredo spat.

Današnja razmerja so veliko bolj zapletena, kot so bila nekoč. Življenje je postalo bolj hektično: preveč je dela, a premalo časa za ljube osebe. Ker ljubljeni osebi pogosto ne uspete posvečati dovolj pozornosti čez dan, je pomembno, da pred spanjem namenita čas drug drugemu, saj je to vse, kar potrebujeta za resnično srečo.

To počnejo vsi srečni pari, preden gredo spat …

UGASNETA TELEFONE.

Odvisnost od družbenih medijev in telefona na splošno naj bi zaviralo sproščanje hormona oksitocina v vaše telo, ki je odgovoren za čustveno intimnost in vezavo. Preprost nasvet pred spanjem: izklopita telefone in jih odnesita ven iz svoje spalnice.

POZABITA NA DELO.

Poskusita pozabiti na delo in se prenehajta ukvarjati z delovnimi obveznostmi v postelji. Veliko bolje je, da preživita čas skupaj in si odpočijeta, saj boste jutri tako ali tako opravljali delo na svojem delovnem mestu. Pogovor v postelji pomaga parom sprostiti se in pozabiti na skrbi ter težave, o katerih je bolje, da se v postelji sploh ne pogovarjata.

ODPRAVITA SE NA SPANJE SKUPAJ.

Mnogi pari se ne vidijo cel dan, zato imajo velikokrat različno navado, kdaj gredo spati. Srečni pari naj bi se odpravljali spat skupaj, saj jim to pomaga ohraniti toplino in intimnost njihovega odnosa.

POGOVARJATA SE.

Bodita pozorna na čustva drug drugega – ni vam treba svetovati ali iskati rešitev za težave, ki jih ima partner, temveč izkažite skrb in podporo.

Nekaj minut pred spanjem se posvetite partnerju, in sicer mu izrazite pozitivne občutke. Tako bosta dan zaključila pozitivno in vajino počutje se bo izboljšalo.

Poskusite pozabiti na vse slabo, kar se je zgodilo tistega dne in pustite vse svoje težave in skrbi zunaj spalnice. Povejta si, kako se ljubita, bodita iskrena in resna, ko izražate svoje občutke.

MASIRAJTA, OBJEMAJTA IN POLJUBLJAJTA SE.

Lahka in sproščujoča masaža pred spanjem izboljša kakovost vašega spanca, saj naj bi zmanjševala tesnobo in vaju združevala. Pred spanjem tudi nikoli ne pozabite poljubiti svojega partnerja, kakšen objem več pa tudi ne bo škodil.

shutterstock_1085322596 Moški, ki se obožujejo žličkanje, naj bi bili boljši partnerji Sestrska vez je VSE: 5 situacij, ko je sestra POMEMBNEJŠA od tvojega dragega Sestrska vez je VSE: 5 situacij, ko je sestra POMEMBNEJŠA od tvojega dragega rakicevic-nenad-522310-unsplash Nefizične stvari, ki pritegnejo vašega partnerja glede na njegovo astrološko znamenje yoann-boyer-156510-unsplash Če nekdo na papirju daje dober vtis, še ne pomeni, da je tudi pravi zate · · ·