To si želi slišati vsaka ženska: besede, ki so pomembnejše kot “rad te imam”
V zraku · odnosi

Nikoli ne pozabi pokazati osebi, ki jo imaš rad, da je tvoj svet! Takšne besede si želi slišati vsaka ženska.

“Rad te imam” je fraza, ki si jo želijo slišati vsi. Česa vse ne bodo ljudje naredili, da bi slišali iz ust ljubljene osebe to magično besede …, ker so ljudje radi ljubljeni. Vsi uživajo v dejstvu, da jih ima nekdo rad kljub pomanjkljivostim, videzu, navadam … in so dovolj dobre za tisto osebo, ki jim pomeni.

Vendar ljubezen velikokrat ni zadostna. Potrebno je vložiti veliko več truda, če želita, da vajino razmerje uspe. Ravno zaradi tega je pomembno, da uporabljaš besede, ki so veliko pomembnejše kot “rad te imam”.

Besede, ki so pomembnejše kot “rad te imam”:

“Odpustim ti.” Odpusti osebi, ki te je prizadela, saj nihče ni popoln.
“Žrtoval se bom.” Žrtvuj svoj čas in bodi močna polovica, ko je tvoja ljubezen slabša, ker si to zasluži.
“Spoštujem te.” Spoštuj ljubljeno osebo zaradi tistega, kar je, ne zaradi tistega, zaradi česar misliš, da bi jo moral.

“Podpiram te.” Podpora ljubljeni osebi v vseh njenih sanjah in upih je tisto, kar vsaka oseba potrebuje.
“Zaščitil te bom.” Ščiti osebo, ki jo imaš najraje na svetu. Čuvaj idejo o vaju dveh.
“Oddan sem ti.” Pokaži ljubeljeni osebi, da ti lahko zaupa in boš večno ob njej ter, da ti je razmerje prioriteta v življenju.

Nekateri ljudje trdijo, da vse te stvari pridejo v “paketu ljubezni”, vendar to je resnica le v popolnem svetu. V tistem manj popolnem ljudje delajo napake, a lahko s trudom in izboljšavami najdejo mir in postanejo najboljši partnerji na svetu.

Odrivaš ga od sebe, a se tega ne zavedaš: zaradi teh 3 stvari te bo zapustil ne glede na vse Odrivaš ga od sebe: zaradi takšnih stvari te bo zapustil ne glede na vse entertainment-2014-04-06-friends-with-benefits-main Teh stvari moški nikoli ne priznajo! 4 stvari, ki nikakor niso normalne v zvezi Ko se nimaš več za kaj boriti: 4 stvari, ki nikakor niso normalne v razmerju 5c1b973699c6f2212cf737c777714854 Težava je v tebi: 3 načini razmišljanja, zaradi katerih si samska