shutterstock_658027537
V zraku · odnosi

Seveda astrološko znamenje vpliva na to kakšni smo v odnosih! Katera astrološka znamenja pa so najbolj podvržena ljubosumju – vam razkrijemo v tem zapisu!

Mislite, da so škorpijoni ljubosumni? Preberite do konca, morda vam bo početje vašega partnerja jasnejše.

5 astroloških znakov, ki so podvrženi ljubosumju:

Oven

Oven ne mara zaprtih in skrivnostnih oseb. To mu daje občutek negotovosti in nezaupanja, kar pa lahko vodi do obsesivnega ljubosumja.

Lev

Levom ljubosumje ni tujo. Znajo biti zelo nečimrni in težko prenašajo, da so postavljeni na stranski tir. Nihče nima pravice, da zasenči njihovo visočanstvo.

Škorpijon

Škorpijoni težko nadzorujejo svojo ljubosumnost. To je ena prevladujočih karakteristik. Čeprav imajo večino stvari pod nadzorom, se ljubosumje rado izmuzne.

Strelec

Čeprav je to znamenje samo nagnjeno k izpadom in občasnim avanturam, je zelo ljubosumno. Drugim podobnih stvari ne tolerira, sam pa svoje vedenje vedno opravičuje.

Ribi

Pri ribah je stalen in intenziven občutek ljubosumja. V strahu, da bi bili zapuščeni, se lahko spremenijo v pravega tajnega agenta.

shutterstock_369101675 Kakšni moški varajo?! To so njihove glavne lastnosti – znaki, ki jih izdajajo! shutterstock_566707693 4 izjemno pogoste stvari, ki gredo moškim na živce v postelji christopher-campbell-SSUdmQ5lA6Y-unsplash To je 30 ključnih vprašanj vsakega resnega razmerja – te stvari odločajo o tem ali bosta ostala skupaj! christian-ferrer-4JpyAldl-KI-unsplash Popolnoma vsak je v življenju ukradel tole! ·