pablo-merchan-montes-_lBDypLbKgY-unsplash
V zraku · odnosi

Sestavili smo seznam intimnih stvari, ki bodo izjemno popestrile vajin odnos in ga popeljale na drugačen nivo. Z njimi se bosta zbližala in razširila svoje obzorje intimnosti. Vemo, da jih večino še nista poskusila!

Katere intimne stvari bi moral vsak par narediti vsaj enkrat?

Skupno tuširanje

Tuširanje je zelo intimen proces. Takrat potrebujemo varno okolje, kjer se lahko popolnoma sprostimo. Skupno tuširanje s partnerjem vaju bo zagotovo povezalo tako na telesni kot tudi na čustveni ravni.

Drsanje

Držanje za roke, skupno opotekanje po ledu ter sladkanje s kuhanim vinom je popoln kontekst za zbujanje romantičnih občutij. Če sta novi par ali pa stara mačka – v vsakem primeru morata letošnjo zimo vsaj enkrat skupaj na drsališče.

Vključita hrano v predigro

Hrana in seks – dva glavna vira užitka. Če pa ju združite, dobita popolnoma novo definicijo nebes.

Skupaj si oglejta žgečkljiv film

Ne bodita sramežljiva! Skupen ogled žgečkljivih filmov lahko vajino spolno življenje popolnoma obrne na glavo – in to v dobrem smislu!

Spontano se odpravita na morje

Čeprav smo šele zakorakali v jesen, se bo leto obrnilo, kot bi mignil, in na naše duri bo spet potrkalo poletno sonce. Takrat se s svojo boljšo polovico spontano odpravita na morje. Sonce, topel pesek in kristalna voda vama bodo pogreli srci.

Zmasirajta drug drugega

Nič ni bolj sproščujočega in intimnega od dobre masaže z dišečim masažnim oljem.

Pomagaj mu pri britju

Pomagaj svojemu moškemu, da se obrije. Zraven mu lahko malo ponagajaš z brivsko peno.

Skupaj si skuhajta večerjo

Večerja v odlični restavraciji ima zagotovo svoje dobre plati. A nič ni bolj zabavnega od skupnega packanja doma. Pripravita si večhodno večerjo ob svečah, najljubši plošči ter s kapljico odličnega vina.

Drug drugemu kupita spodnje perilo

Kdo ni vesel darila? Če pa je darilo zares intimno – kot na primer spodnje perilo – pa je to še toliko bolje!

Poživita akcijo v postelji

V vajino spolno življenje vpeljita uporabo različnih dodatkov. Lahko se privežeta na posteljo ali pa si zavežeta oči. Vsekakor pa pazita na varnost.

Odpravita se kampirati

Kampiranje je okolje, ki spodbuja intimnost. Ko ponoči stisne mraz, se bosta morala stisniti drug k drugemu, da se pogrejeta, zjutraj pa bosta na gorilniku pripravila najbolj slasten zajtrk.

Spontano preživita noč v hotelu

Še posebej za pare z otroki je ključno, da imata tu in tam čas in prostor le drug za drugega. Pobeg v hotel je odlična rešitev.

Skupaj si naredita vročo kopel

Kaj je bolj erotičnega in intimnega od skupne kopeli z milnatimi mehurčki?

Igrajta se igro vlog

Noč čarovnic lahko preživita tudi v postelji, kjer se igrata igro vlog.

Napišita si pismo

Če bosta nekaj časa preživela narazen, si namesto nešteto praznih SMS-jev in Skype pogovorov napišita pismo, ki ga bosta lahko za vedno shranila.

Cel dan ostanita v postelji

Kakšen len, deževen dan si privoščita, da cel dan ostaneta v postelji. Lahko bereta knjige, gledata filme in se mastita s sladoledom.

shutterstock_1495910627 Kako veš, da ima moški strto srce? shutterstock_1273588069 Od kmeta do arhitekta: raziskava pokazala, kdo največ seksa shutterstock_760985971 12 stvari, zaradi katerih se v življenju nikoli ne smemo obsojati cover-nago-spanje Zakaj bi morali spati goli?