Najbolj odbiti stoli na svetu
Utrip mesta · dom

Stoli so pomemben kos pohištvene opreme v vsakem prostoru in mesto, kjer dandanes preživimo (pre)velik del dneva. A poleg njihove delovne funkcije so tudi v službi estetike. Tokrat vam zato ne predstavljamo najbolj udobne in ergonomske stole na trgu, ampak najbolj nenavadne stole na svetu, ki plenijo pozornost s svojim odbitim dizajnom.

Ko je govora o dizajnu, ta ni vedno v funkciji udobja. Samo poglejte ženske čevlje. A zdi se, da gresta tudi nenavadnost in udobje z roko v roki, vsaj če gre soditi po dizajnu najbolj nenavadnih stolov na svetu, ki kljub svoji drugačnosti ne opustijo svoje prvotne namembnosti, to je, da človeku nudijo udoben položaj.

PREBERITE ŠE: Stol z mizo PersonLloyd sixE – švicarski nož med pisarniškimi stoli

Bloom Lounge ChairOdpri galerijo
Zahvaljujoč Üllu je glavobol po pitju vina preteklost. Üllo – za pitje vina brez glavobola Tuš Nebia prinaša povsem novo obliko užitka med prhanjem Nebia – varčen tuš s katerim boste porabili 70 odstotkov manj vode, a se odpovedali 0 odstotkom užitka V trendu so knjižnične lestve Knjižnične lestve – nov trend pri opremljanju doma Tritensil združuje nož, vilice in žlico Hibridni pribor Tritesil – vilice, žlica in nož v enem · · ·