Odbite otroške frizure
V zraku · buzz buzz

Frizure Lady Gaga se lahko skrijejo pred odbitimi frizurami teh otrok. Bi imeli takšne pričeske? Pričeske, za katere niso nujno dovolj le gore gela ali spreja, temveč tudi gore ustvarjalnosti in vsemogočih predmetov, ki jih najdete vse prej kot v kopalnici? V tujini, predvsem čez lužo, imajo enkrat letno na šolah t. i. dan norih frizur (Crazy Hair Day), ko starši otrokom pustijo, da skozi lase izrazijo svojo divjo stran. In potem nastanejo frizure, ki se jim ne boste mogli načuditi.

Otroška domišljija ne pozna meja, in to se vidi tudi na njihovih frizurah. Če starši svojim otrokom le pustijo uresničiti njihove najbolj drzne ideje, kot so tem otrokom dovolili na dan norih frizur (Crazy Hair Day), ko ne veljajo nobena pravila.

PREBERITE ŠE: Frizure 2016: trend “glow-in-the-dark” – zasij, ko pade mrak

V nadaljevanju si lahko ogledate najbolj odbite frizure, ki ste jih kdaj videli.

Odbite otroške frizureOdpri galerijo
Kako so dekleta osvajali naši dedki? Kako ženske osvajati kot naši dedki Najdražji nakupi v zgodovini Najdražji nakupi vseh časov! ive-spent-a-month-in-hawaii-photographing-stunning-waves-and-surfers-5__880 Izjemne črno-bele fotografije srfanja na havajskih valovih Premik ure na poletni čas Premik ure 2016: kdaj premaknemo uro na poletni čas? · · ·