Najbolj zanesljive znamke avtomobilov 2016
Utrip mesta · mobilno

Katere so najzanesljivejše znamke avtomobilov 2016? Avtomobili se kvarijo, mar ne? Drži, a nekateri precej manj kot drugi. Priznani ameriški inštitut za tržne raziskave JD Power je objavil rezultate raziskave zanesljivosti znamk avtomobilov. In katere so najzanesljivejše? Volvo, Toyota, Mazda, Mercedes, morda Renault? Rezultat vas bo presenetil!

Katere so najzanesljivejše znamke avtomobilov 2016? JD Power je objavil svežo lestvico najzanesljivejših avtomobilskih znamk za aktualno leto, ki jo je sestavil na podlagi rezultatov ankete, v kateri je sodelovalo 13 tisoč lastnikov avtomobilov z letnico med 2013 in 2015. Ti so poročali, kolikokrat so naleteli na tehnične težave z vozilom.

PREBERITE ŠE: Avtomobilske novosti 2016, ki bodo na cesti kmalu obračale poglede

S pomočjo lestvice najzanesljivejših avtomobilski znamk lahko potrošniki predvidimo, kako zanesljivo nam bo služil avto neke znamke, če bi ga kupili danes.

To so najzanesljivejše znamke avtomobilov 2016:

20. Mercedes-BenzOdpri galerijo

Avtomobilske novosti 2016 Avtomobilske novosti 2016, ki bodo na cesti kmalu obračale poglede Električno kolo Greyp G12H Z Goričkega v Piran – električno kolo Greyp G12S z rekordno avtonomijo Ducati Supersport Ducati Supersport – športno je lahko tudi udobno Najbolj luksuzno potniško letalo na svetu Dobrodošli na krovu najbolj luksuznega potniškega letala na svetu · · · · · · · · · · · · · · · · · ·