Najboljša darila za igričarje 2019:
V zraku · buzz buzz

Najboljša darila za igričarje (2019) boste ZAGOTOVO našli na našem skrbno izbranem sezamu. Zakaj bi nam morali zaupati? Ker smo se na lastni koži prepričali, kaj pomeni, ko zagriženemu ljubitelju igric kupiš darilo, ki NI zadetek v tarčo. Na napakah se učimo, zato tudi vam svetujemo, da se dobro pozanimate, katera so najboljša darila za igričarje (2019), če želite videti nasmeh na njihovem obrazu. Nam je tokrat uspelo, pa še veliko smo privarčevali!

Če ste mislili, da najboljša darila za igričarje (2019) ne obstajajo in je takšne ljudi nemogoče osrečiti ali zadovoljiti, ker vedno najdejo kakšno pomanjkljivost, vam povemo, da je resničnost drugačna. Končno vam bo uspelo! :)

Nakupovanje daril je včasih nočna mora – če jih kupujete igričarju, potem veste, da hodite po tankem ledu. Četudi si takšni posamezniki ponavadi priskrbijo čisto vse, kar potrebujejo za najboljšo igralsko izkušnjo, je tehnološki trg kot tržnica, kamor vsak dan pridejo novi izdelki, ki jih tudi oni opazijo in si jih želijo. Če veste, da se je na njihovem seznamu želja znašel določen gadget, jih pač obdarite z njim, sicer smo v uredništvu sestavili skrbno izbran, predvsem cenovno ugoden seznam presenečenj za ljubitelje igric, ki smo ga poimenovali najboljša darila za igričarje 2019.

Najboljša darila za igričarje 2019:

Ročna ura Game Boy

Obstajajo nekateri izdelki iz preteklosti, ki ne glede na svoje epske posodobitve jemljejo dih s svojo originalno različico. Če poznate koga, ki pogreša stari dobri Game Boy, ga boste s to digitalno ročno uro vrnili v čase, ko je bilo vse veliko bolj preprosto. Žal vas moramo razočarati, da na tej napravi vaši obdarovanci ne bodo mogli igrati epskih iger, a bodo vsaj vedno točni.

Posoda za hlajenje pločevink

Stereotipi pravijo, da so prehranjevalne navade igričarjev slabe, saj vsakodnevno posegajo po pijačah z mehurčki, sendvičih, sladkarijah in prigrizkih. Ni neznan tudi predsodek o tem, da je vsak pravi igričar nekoč igral igro Super Mario. Če združite hrano in igro, nastane posoda za hlajenje pločevink v znamenju Maria – ljubko darilo, ki ne stane veliko, je funkcionalno, pa ima tudi okrasno funkcijo.

Digitalna ura Playstation

Vsak ljubitelj igric je v določenem življenjskem obdobju bil obseden s Playstationom – s to digitalno uro mu boste obudili spomine na preteklost ali razveselili tiste, ki resnično uživajo v igranju Playstationa tudi danes. Uro se polni prek USB-priključka, nudi več različnih nastavitev retro zvoka za bujenje in je narejena iz okolju prijaznih materialov. Še eno darilo, ki je tako dobro, da bi ga imel vsak.

Nočna svetilka Yoshi

Zdi se, da je vse v znamenju Super Maria, a nismo se mogli upreti, ne da bi na seznam dal tudi tega ljubega jajčka/dinozavra iz Super Maria. Drži, da igričarji spijo bore malo, a bodo vsaj takrat, ko se odpravijo na počitek, zaspali v slogu. Sicer se svetilko polni prek USB-priključka.

Prenosna zvočnika 8Bitdo

Prenosni zvočniki, četudi so nekateri mislili, da bodo muha enodnevnica, so presenetljivo aktualni še danes, zato je janso, da s takšnim darilom težko zgrešite. Če nabavite zvonična 8Bitdo, boste sploh zadeli v tarčo. Preprosta sta za uporabo, bateriji pa zdržita do devet ur igranja.

ezgif.com-webp-to-jpg (43) Najboljši nasveti za študente, ki se boste oktobra preselili Najboljša darila za ljubitelje vina 2019: so poceni, a imajo močan pomen Ljubiš vino? To so najboljša darila za ljubitelje vina! plastika Tako uničujemo planet: 10 + primerov pakiranja v plastiko, ki bi se ga morali sramovati 7 razlogov, zakaj je delo od doma BOLJŠE, kot ste si mislili 7 razlogov, zakaj je delo od doma boljše, kot ste si mislili! · ·