PicMonkey Collage1
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · moda

Prejšnji mesec so v Amsterdamu na Sneakerness Amsterdam 2015 predstavili šestnajst najdražjih superg na svetu. Najdražje superge ta hip so Air Jordan VII “Miro Olympic”, njihova cena pa je vrtoglavih 2700 evrov. Za vas smo pripravili izbor najdražjih superg, ki jih na tržišču najdemo ta hip.

V Amsterdamu so na ogled postavili najdražje superge na svetu ta hip. Cene, ki se gibljejo od vrtogavlih 2700 evrov pa do bolj razumnih 500 evrov, niso ustavile najbolj zagretih kupcev. H komu pa so te superge pravzaprav odšle, pa se lahko le ugiba. Znamki Nike in Jordan sta zasedli štiri od prvih petih mest, medtem pa sta tudi ASICS in New Balance postregla s kar velikim številom zaželjenih superg.

PREBERITE ŠE: 5 najbolj popularnih superg na svetu

V galeriji si oglejte najdražje superge na svetu ta hip.

Najdražje superge ta hip: 16. Nike Air Yeezy 1 “Zen Gray” - 1000€Odpri galerijo
Najbolj osupljivo dejstvo o vesolju. Kaj je najbolj osupljivo dejstvo o vesolju? 1280x800_mol-ambrozija-1faza_v1 Rokavice gor za celoletno Urbano! shutterstock_1294702333 7+ jasnih znakov, da se partner igra z našimi čustvi! Kako pravilno zavezati športni copat Misterij dodatne luknje ali kako pravilno zavezati športni čevelj ·