World's most expensive shoes valued at $15.1 million dollars
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ženska, ki je oblikovala najdražjo obleko na svetu, je zdaj razkrila še najdražji par čevljev na svetu. Britanska oblikovalka Debbie Wingham je znana po stvaritvah, narejenih po naročilu, ki se po navadi ponašajo z vrtoglavimi cenami. Med drugim je ustvarila torto za 64 milijonov ameriških dolarjev in obleko za 15,45 milijona ameriških dolarjev. Njena najnovejša umetnina je par čevljev s ceno kar 15,1 milijona ameriških dolarjev, kar jih uvršča na prvo mesto med najdražjimi čevlji na svetu.

Ta neverjetna obutev, najdražji čevlji na svetu, je bila naročena kot rojstnodnevno darilo neimenovane družine, opremljena pa je z nekaterimi izmed najredkejših dragih kamnov na svetu.

Da naštejemo le nekaj izmed teh: rožnati in modri diamanti, ki sami po sebi stanejo več kot 13 milijonov ameriških dolarjev, tukaj so še štirje brezhibni 3-karatni beli diamanti in tisoč 0,01-karatnih diamantov. Zadrgi in ploščica na podplatu so narejeni iz čistega zlata, vsi dragi kamni pa so vdelani s pomočjo platine. Usnjeni čevlji so premazani s 24-karatnim zlatom, zašiti pa z 18-karatno zlato nitjo. Vsak čevelj je okrašen z arabskim jasminom, ki je izdelan iz usnja.


Gisele-Bundchen-Net-Worth Kdo so najbolje plačani modeli na svetu 2017? fringes-trend-streetstyle 7 modnih kosov za takojšnjo posodobitev vaše omare kendall + kylie Spodnje perilo Kendall + Kylie: zapeljujte kot sestri Jenner ededa61cc518b7efa0489e47cf1bea7b--pink-heels-lace-up-shoes-outfit 11 čevljev, ki jih mora imeti vsaka ženska · · · · ·