PicMonkey Collage
Utrip mesta · kulinarika

Poiskali smo nekoliko bolj netradicionalne torte, ki pa zato niso nič manj lepe … Pravzaprav si upamo trditi, da so to najlepše poročne torte! Barvite, okrašene, domiselne, ombre torte … Izbrskali smo najlepše poročne torte, ki vam naj bodo navdih za tisti dan, ko boste dahnili “da”.

Se vam zdi, da na porokah velikokrat opazite enake torte? Bele z okrasjem, ki so po možnosti rože? Ne vemo sicer za vas, ampak nam se zdi to precej dolgočasno. Poroka bi morala biti najbolj razburljiv dan v življenju, ki ga bomo pomnili za večno, in prav taka bi morala biti tudi poročna torta. Poiskali smo nekoliko bolj netradicionalne, ki pa zato niso nič manj lepe … Psi upamo trditi, da so to najlepše poročne torte!

PREBERITE ŠE: Poročna obleka: 6 poročnih modnih trendov za leto 2016

Barvite, okrašene, domiselne, ombre torte in torte, ki povejo vse, kar si želimo o paru vedeti. Izbrskali smo najlepše poročne torte, ki naj vam bodo navdih za tisti dan, ko boste dahnili “da”.

V fotogaleriji si oglejte najlepše poročne torte.

Najlepše poročne torteOdpri galerijo
Hrana za energijo: Špinača Hrana za energijo: hrana, ki vam bo dala več energije Rezanje čebule brez solz Trik, kako čebulo narezati brez solzenja Kako hitro olupiti česen? Kako česen olupiti najlažje? Zlat krof posut z zlatimi lističi Krof iz zlata, posut s 24-karatnimi zlatimi lističi