derek-shepherd
Kulturni izbor · film

Kateri so RESNIČNI razlogi, da so nekateri zvezdniki morali zapustiti serije?

Čeprav smo pričakovali, da bomo nekatere like v priljubljenih serijah lahko spremljali do konca, so ti nenadoma umrli ali izginili, kar nas je pošteno razžalostilo. Kje tičijo pravi razlogi, da so morali zapustiti serije?

Nicollette Sheridan / Edie Britt v seriji Razočarane gospodinje

Igralka se je spustila v spor s televizijsko hišo ABC. Tožila je namreč producenta, ki naj bi jo udaril. Tožba je bil na sodišču zavrnjena, Nicollette pa je dobila nogo.

Isaiah Washington / Preston Burke v seriji Talenti v belem

Isaiah naj bi priljubljeno serijo Talenti v belem moral zapustiti zato, ker naj bi žalil svojega homoseksulanega kolega T.R. Knighta (O’Malley), saj naj bi mu neprestano govoril da je “faggot” (peder). In zakaj je moral serijo zapustiti O’Malley oziroma T.R. Knight? Razlog naj bi bil v tem, da se ni popolnoma strinjal s tem, da njegov lik George vara ženo Callie z Izzie, močno so oklestili njegov čas na malih zaslonih, poleg tega pa med njim in producenti ni bilo prave komunikacije.

Shannen Doherty / Prue Halliwell v seriji Čarovnice

Najbolj kul “čarovniška” sestra je v resničnem življenju padla v droge in alkohol, njena odvisnost pa se je stopnjevala. Za producente serije je bilo to preveč, zato so jo “nagnali”.

Patrick Dempsey / Derek Shepherd v seriji Talenti v belem

Še en lik iz serije Talenti v belem, ki naj bi moral serijo zapustiti prav zaradi svojega neprimernega obnašanja! Domnevno naj bi imel afero z eno izmed zaposlenih na prizorišču snemanja …

Charlie Sheen / Charlie Harper v seriji Dva moža in pol

View this post on Instagram

Al-i-money… 💰

A post shared by Two and a Half Men 👨‍👨‍👦📺 (@two_and_a_half_men_fanpage) on

Producenti so dolgo časa tolerirali izbruhe glavnega junaka serije Dva moža in pol, ki so jih povzročali prekomerno uživanje drog in alkohola, pa tudi njegove afere. Vendar pa je bilo dovolj, ko je Sheen v enem izmed intervjujev užalil producente.

ripley Kultni poletni filmi za tople, dolge in romantične poletne večere maxresdefault (55) To so najboljše serije 2020 THE HIGH NOTE Filmi v kinu (junij 2020): to so prvi filmi, ki prihajajo v naše kinematografe po karanteni! 87649bf466f4781dd228a9d857fa223c copy Ste vedeli? Teh 7 ljubezenskih filmov temelji na RESNIČNIH dogodkih ·