cover-profesorji
V zraku · buzz buzz

Imajo vaši profesorji smisel za humor?! Verjeli ali ne, ampak med njimi se najdejo tudi takšni, ki ga premorejo zvrhano mero. Vsak izmed vas ima gotovo v spominu vsaj enega učitelja, na katerega ima drag spomin, saj je tako ali drugače izstopal in šolo oziroma predavanja naredil bolj znosna oziroma dejansko zanimiva.

Učitelji in profesorji v učilnicah in predavalnicah niso zgolj zato, da podajajo znanje. So tudi animatorji, zato je njihova naloga, da učence, dijake in študente toliko zanimirajo, da ti ne pogledujejo vseskozi na uro. Dobri učitelji in profesorji so namreč več kot strogo definira njihov poklic. So zavezniki in ne smejo biti nekdo zaradi katerega kasneje v življenju dobimo kepo v želodcu, ko se spomnimo nanj in na njegove ure.

PREBERITE ŠE: Chuck Norris – vse njegove nepozabne brce in šale o njem #video

Pred vami je serija fotografij z učitelji in profesorji, ki so znali iz poklica izvleči maksimum, četudi so se zato poslužili nekonvencionalnih, lahko tudi precej komičnih metod, a zaradi katerih so se učenci radi vračali v šolske klopi. No, nekateri izmed njih pa so ”kul” že samo s svojo pojavo.

''Ukor, a najprej selfie z dijakom, ki je med uro zaspal.''Odpri galerijo
Jim Morrison:  pevec in tekstopisec za The Doors bi bil danes star 75 let. Tako bi izgledali ti briljantni zvezdniki, če bi bili še med nami kal-visuals-763673-unsplash 22+ egoističnih stvari, ki jih morate narediti v mladosti – drugače boste veliko zamudili foto by limor zellermayer 7 lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu Voldemort_Original-e1504205678969 5+ dokazanih načinov, kako shajati s težavnimi ljudmi