To so stvari, ki jih marihuana naredi vašem telesu in možganom.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Marihuana ima različne vplive na telo – nekateri zagovarjajo idejo, da ima zelo pozitivne učinke pri lajšanju določenih vrst bolečin ali simptomov, ki so povezani s psihičnimi boleznimi. Drugi so nasprotniki marihuane, ker naj bi imela negativne vplive na človeško telo. Tu je znanstveni prikaz, kaj marihuana naredi tvojem telesu.

Medtem ko je morda najbolj znana po svojih očitnejših učinkih, kot so rdeče oči, hrepenenje oziroma izjemna lakota, je marihuana povezana tudi s potencialom za lajšanje določenih vrst bolečin. Nekatere raziskave kažejo, da ena od njenih spojin, kanabidiol, lahko pomaga pri nadzoru določenih vrst epileptičnih napadov; prvo zdravilo te vrste, ki bi lahko izkoristilo ta učinek, bodo že to poletje odobrile inštitucije za nadzor zdravil.

Glede na to, koliko in kako pogosto jo uporabljate, se učinki marihuane lahko razlikujejo. Spodaj je zanimiva slika, ki nazorno pokaže tveganja in nekatere pozitivne učinke.


alex-sheldon-269621-unsplash 6 nasvetov, kako izbrati pravo šminko crystal-shaw-515211-unsplash Najlepši ljudje naj bi bili rojeni v tem astrološkem znamenju shutterstock_739348399 (1) Top 8 črtal za oči (“eyelinerjev”), ki jih lahko trenutno kupiš clarisse-meyer-159582-unsplash 8 stvari, ki se ti zgodijo, če vsak dan hodiš · ·