Zvezdniki, ki se ne starajo
Utrip mesta · zdravje & lepota

Čeprav so plastične operacije hollywoodska folklora, pa obstajajo tudi številni zvezdniki, ki se ne starajo, so vsako leto videti mlajši in to, ne da bi imeli pri tem prste vmes plastični kirurgi! Oglejte si zvezdnike, ki se starajo kot vino in za katere se zdi, da se je zanje čas ustavil.

Kateri so tisti zvezdniki, ki se ne starajo? Lepota je minljiva, a hollywoodske zvezde, ki jim videz prinaša kruh, se s tem le stežka sprijaznijo, zato često posegajo po plastičnih operacijah, da bi karseda podaljšali svoj ”rok trajanja”. A obstajajo tudi zvezdniki, za katere se zdi, da se je čas zanje ustavil in se ne starajo, saj jim leta nikakor ne pridejo do živega.

PREBERITE ŠE: Zvezdniški sredinci – zvezdniki, ki kažejo sredince

Morda so za to ”krivi” dobri geni, telesna aktivnost, pravilna prehrana, morda so odkrili vrelec mladosti ali pa imajo tako odličnega lepotnega kirurga. Karkoli je že njihova skrivnost, zdi se, da jim leta ne puščajo vidnih posledic. In ne, niso samo moški tisti, ki se starajo kot dobro vino, tudi številne zvezdnice so med njimi. Ti slavni obraz so danes videti enako dobro kot pred desetletjem.

To so zvezdniki, ki se ne starajo:

Salma HayekOdpri galerijo
Lepotni triki zvezdnic Najboljši lepotni triki zvezdnic Koliko ste resnično stari? 10-sekundni test, ki nam izda, kakšna je naša resnična starost! Kvaliteten spanec Odkrili dan v tednu, ko se človek najbolj kakovostno naspi Fitnes blogerka Kelsey Wells spodbuja ženske, da se ne obremenjujejo s kilogrami, saj bodo samo tako lahko polno zaživele. ”K vragu s tehtnico!” – seksi blogerka dokazala, da kilogrami niso pomembni ·