2-cemitério-carro03
V zraku · buzz buzz

Rusi želijo tako iz življenja kakor tudi smrti izvleči, kolikor se le da. O tem pričajo njihovi nagrobniki, ki so okrašeni s stvarmi, po katerih naj bi si umrlega zapomnili.

Nič presenetljivega ni, da pozornost vzbujajoči spomeniki praviloma pripadajo zloglasni ruski mafiji.

Rusija ima med državami sveta največ mafijsko organiziranih kriminalnih organizacij, ki uporabljajo najrazličnejše surove metode zatiranja. Njihovi člani želijo svojo vladavino ohraniti tudi po smrti. Razkazovanje bogastva se v Rusiji torej ne konča niti po tem, ko človeku odbije zadnja ura.

Na sprehodu po ruskem pokopališču boste opazili številne drage avte. Če boste imeli srečo, vas bo kateri izmed kipov celo povabil na kozarček žlahtnega.

V spodnji galeriji si lahko ogledate celo vrsto edinstvenih nagrobnikov, ki pričajo o veličastnosti ruskih mafijcev.

Galerija: Nagrobniki ruske mafije

Nagrobniki ruske mafijeOdpri galerijo

Ta par je 80 let poročen: le zaradi ENE stvari bo tudi vajino razmerje večno Ta par je poročen 80 let … in pravi, da bo le zaradi ENE stvari tudi vajino razmerje večno Razvozlan je pomen vaših najpogostejših sanj Razvozlan je pomen vaših najpogostejših sanj shutterstock_716873425 7 obljub, ki si jih postaviš, ko začneš z novo službo, a jih nikoli ne izpolniš Laundry Veš, kolikokrat lahko oblečeš isti kos oblačila, preden ga moraš znova oprati? · · ·