Muskov ognjemetalec
V zraku · tehnologija

Elona Muska najbolje poznamo kot generalnega direktorja podjetja Tesla, naslovnice medijev pa ne polni le zaradi svojih tehnoloških dosežkov. Tokrat je poskrbel za nov šok, saj se je odločil za prodajo svojih ognjemetalcev.

Ta nevarna orožja so bila v preteklosti uporabljena za umore mnogih ljudi, zato je še toliko bolj absurdno, da jih Musk prodaja. Ognjemetalci so sicer last Muskovega podjetja Boring Company, kjer se načeloma ukvarjajo s kopanjem tunelov. Vrednost enega kosa orožja znaša 500 ameriških dolarjev, prodanih pa bi naj bilo že za več kot 4 milijonov dolarjev ognjemetalcev.

Postopek naročila je sicer precej zapleten, saj je treba podpisati številne pogoje uporabe. Najbolj zanimiv pogoj je verjetno ta, da orožja ne smete uporabljati na ozemlju podjetja Boring Company.

Elon Musk je naprave javnosti predstavil na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram.

Glede na to, da smo v letu 2018, nas nobena novica  ne sme več presenetiti. Če želite živeti dolgo in zdravo življenje, vam priporočamo, da se nakupu ognjemetalcev izognete. Odločitev je vaša.


Vaša nova trgovina. Robomart: prva samovozeča trgovina na svetu relync-r1-scooter-3 Električni skuter Relync R1 se lahko zloži na velikost kovčka shutterstock_641526955 Kaj je pravzaprav umetna inteligenca? Amazon_Go_store_seattle.0 Amazon Go: odprta prva trgovina, kjer ‘vzameš in greš’