MSDBAIN_EC015_H1
V zraku · astrologija

Nekateri so k zvestobi nagnjeni bolj, nekateri manj, nekateri pa sploh ne. In kaj pravi astrologija?

Kdo je glede na astrologijo najbolj zvest in katero znamenje najpogosteje skoči čez plot?

Rak

Ko se v vas zaljubi rak, boste večno v njegovem srcu. Želijo si zgraditi varno in udobno življenje, zato jim sreča v dvoje pomeni največ. Želeli se bodo čim prej ustaliti. Se poročiti. Imeti otroke. Dobro se zavedajo, da lahko varanje uniči še tako trdno zvezo, zato je zelo malo možnosti, da bi se kdaj spustili v ljubezensko avanturo.

Lev

Mogoče bi si mislili, da se zaradi nenehne potrebe po pozornosti hitro znajdejo v skušnjavi. Vendar bi najraje imeli vso pozornost le od ene osebe. Niso naklonjeni varanju. Želijo si ustvariti svojo srečno družino, živeti v ogromni hiši in s kužkom na verandi. Všeč jim je staromodna ideja o ljubezni. Če se odločijo, da bodo v zvezi, bodo zvesti.

Kozorog

Držijo svoje srce zaklenjeno, saj so radi sami. Mislijo, da je tako lažje. A če se bodo odločili, da vas sprejmejo v svoje srce, bodo z vami ostali za vedno. Življenje v dvoje jim ogromno pomeni, zato praktično nikoli niti ne pomislijo, da bi varali. A če nemara bi, vam bodo to povedali.

Vodnar

Ne bodo se ukvarjali z brskanjem po spletnih straneh za zmenke in skrivanjem sporočil. Ne vidijo smisla v varanju, ker je prenaporno. Ampak če varajo, to delajo z nekom, ki je povsem drugačen od njihovega partnerja. Pogosto nato sami sebi pojasnjujejo, da je bilo to neizogibno, saj so s partnerjem padli v rutino, ki jih spravlja ob živce.

Bik

Tesno se vas bodo oklepali. Edini pogovor o varanju, ki ga boste imeli z njimi bo, ko vas bodo sumili, da varate vi. Če boste težave v razmerju reševali sproti, se vam za varanje ni treba bati. So zelo ljubeči in predani, zato prevarajo le, kadar menijo, da jim niste zvesti.

Devica

Po eni strani močno sovražijo varanje in ljudi, ki to počnejo, vendar pa si sami včasih ne morejo pomagati, da ne bi izkoristil priložnosti, če se jim ponudi. Ko so v zvezi srečni, na varanje ne pomislijo, a ko se jim zazdi, da jim partner ne ponuja dovolj pozornosti, se jim prevara zazdi povsem sprejemljiva. Še več, prevaro pogosto izrabijo za to, da brez večjih bolečin zapustijo partnerja.

Oven

Nimajo slabih namenov, je pa res, da se hitro zdolgočasijo, kar pomeni tudi nevarnost, da si razmerje popestrijo še z varanjem. Če jih ne boste kar naprej osvajali, če romantike ne boste ohranjali pri življenju, boste izgubil njihovo zanimanje. In ko se to zgodi, vas bodo ali varali ali pa se boste razšli. Če želite, da ostanejo zvesti, morate z njimi ravnati tako, kot ste, ko sta se zaljubila.

Tehtnica

Preveč razmišljajo o razmerju. Nenehno analizirajo vedenje partnerja, in to jim vzbuja strah. Če posumijo, da partner ni popolnoma predan zvezi, bodo hitro vrnili udarec tako, da bodo tudi sami nezvesti – ne glede na to, ali jih partner dejansko vara ali ne. Varanje je pri njih le redko posledica nesoglasij v razmerju; gre bolj za splet nesrečnih okoliščin, ki jih opogumi, da storijo nekaj neumnega.

Škorpijon

So drzni, strastni in impulzivni, zato ni presenetljivo, da jih kdaj pa kdaj zamika tudi kaj prepovedanega. Je pa hkrati tudi res, da so izjemno zvesti in predani, če je v razmerju vse tako, kot mora biti. Če pa se počutijo utesnjene, bodo hitro našli pot drugam.

Ribi

Obožujejo pozornost drugih. Se radi spogledujejo. Če bodo varali, se bo najprej zgodilo na čustveni ravni. Ko ribe varajo, nikoli ne gre za namerno dejanje, temveč bolj za impulzivno predajanje strastem, ki ga kasneje močno obžalujejo.

Strelec

Ti so običajno zelo svobodomiselni, zato se jim zdijo koncepti svobodne zveze, enonočnih avantur in prijateljev za seks nekaj povsem običajnega. Ne varajo, da bi vas prizadeli, temveč preprosto zato, da bi v svoje življenje vrnili občutek popolne svobode. So željni avantur, zato tudi prevar ne obsojajo. A če se spustijo v resno razmerje, ga ne bodo želeli uničiti z varanjem.

Dvojčki

Dvojčki so mojstri varanja. Varanje znajo izjemno dobro skriti, saj so spretni v prikrivanju, laganju in različnih tehnikah manipulacije. Če vas bodo varali, vas bodo varali na dolgi rok in natančno bodo načrtovali, kaj vam bodo povedali, kako preurediti stvari, da jim boste verjeli.

A zapomnite si: za varanje ni izgovorov, še najslabši izgovor bodo zvezde! Na koncu dneva je namreč vse odvisno od posameznika in ne le od astrološkega znamenja.

 


jackson-hayes-kmMcoPif0bc-unsplash 4 nenavadni miti in dejstva o vodnarju (pa tudi če ne verjameš v horoskop ali astrologijo) blake-cheek-K_FyGxyCzOw-unsplash Kdo v horoskopu nosi srce na dlani, kdo se skriva za masko? shutterstock_1015692718 (1) Tako veš, da se zaljubljaš glede na svoje astrološko znamenje melisa-popanicic-ZRlaOMQWLK4-unsplash Kam moraš na dopust v 2020 glede na svoje astrološko znamenje? · · ·