Majica Together Wear
Utrip mesta · moda

Zaljubljenci si ne morejo predstavljati življenja brez stiskanja. Navsezadnje je toplina eden izmed ključnih elementov našega vsakdana. Pa ne le na metaforični ravni. S stiskanjem namreč drug drugega (po)grejemo, ko nam je hladno, z majicami s kapuco Together Wear, t. i. majicami za stiskanje, pa vse skupaj dobiva dodaten pomen. Majice imajo namreč poleg sprednjega žepa za roke še zadnji žep za roke (na ledvenem delu), da vam med objemanjem ljubljene osebe na svež pomladni večer ne zmrznejo roke.

Together Wear je majica za stiskanje. Kaj to pomeni? To pomeni deljenje topline z bližnjim. Dobesedno! Ta majica s kapuco ima namreč tudi zadaj žepek za roke, ki pa ni namenjen lastnim rokam, temveč rokam ljubljene osebe, ki jih tja lahko skrije, ko te objema, da ostanejo prijetno tople, če zunaj ni najtopleje.

PREBERITE ŠE: Artefact Shadow Hoodie: majica s komponentami za navidezno resničnost

Majico Together Wear v želeni barvi lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter, zanjo pa boste morali odšteti najmanj (preračunanih) 60 evrov (dostavo pričakujte v juliju 2016). Več o majici izveste v priloženem posnetku. Pa veselo objemanje!

Majica Together WearOdpri galerijo
Advanced Style: Older and Wiser Ti starejši ljudje imajo več smisla za modo kot ti! 100-letnica v reviji Vogue Bo Gilbert: prva 100-letna fotomodelka v reviji Vogue Biorazgradljiva sončna očala Crafting Plastic Crafting Plastics: biorazgradljiva sončna očala Rihanna z natikači in nogavicami Rihanna zdaj še s svojimi natikači in kolekcijo nogavic! · ·