PicMonkey Collage
Kulturni izbor · glasba

V roki imate vstopnico in kozarec piva. Vse, kar morate sedaj storiti je počakati, da bend pride na oder. Kakšen pa je občutek v zaodrju? Kaj razmišlja bend, preden stopi pod žaromete? In kaj razmišljajo po nastopu, ko prepoteni in uničeni od odlične predstave, ki so vam jo ravnokar ponudili, končno spet zadihajo? Vse to je odlično združil fotograf Tom Oldham v seriji fotografij ON/OFF.

Knjiga ON/OFF, ki ima 72 strani, je zbrala delo šestih let po vsej Veliki Britaniji, Tom Oldham pa si je zagotovil dostop do nekaterih največjih rock zvezd na našem planetu ter jih fotografiral pred in po nastopu.
Stilski črno-beli portreti vključujejo glasbenike, kot so: Arctic Monkeys, My Chemical Romance, Paul Weller, Primal Scream in M.I.A, z njimi pa se fotograf Tom Oldham poklanja zgodnjemu delu fotografije Annie Liebovitz pri reviji Rolling Stone.
Knjiga trenutno išče finančna sredstva na PledgeMusic, izkupiček pa gre v dobrodelne namene za War Child.

V galeriji si oglejte intimne portrete rock zvezd.

Arctic MonkeysOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: Street art – čudoviti barvni portreti žensk

cirkus-141115-muff-foto Koncert: Muff novembra z debitantskim albumom v klubu Cirkus One_Direction_Fbphoto Glasbene novosti tedna #45 Foto: Jana Šnuderl, JS Design Čedahuči: Zasanjani folk-rock koncert ob izzidu “Severnice” cover-2cellos 2CELLOS – zopet zatresla svetovni splet s komadom The Trooper Overture · ·