Ojačevalnik zvoka Tone
V zraku · tehnologija · gadgeti

Tone je ultralahek zložljiv ojačevalnik zvoka, ki ne izčrpava baterije telefona, saj deluje na osnovi fizičnih zakonitosti potovanja zvoka. S svojo školjkasto obliko krepi glasnost zvoka, ki prihaja iz mobilnega telefona, kadar ga ne uporabljate, pa ga lahko zložite in pospravite v vsak žep. 75-gramski amplifikator zvoka na Kickstarterju Tone Design Team ponuja za (preračunanih) 30 evrov.

Tone je izjemno tanek zložljiv amplifikator zvoka, ki krepi jasnost zvoka brez uporabe baterije ali električnih komponent. Deluje po fizikalnih zakonitostih širjenja zvoka, kjer samo njegova edinstvena oblika ojača zvok. To dela podobno, kot to storijo naše roke, ki jih damo okoli ust, ko želimo povedati kaj glasneje, ali ko roko ovijemo okoli ušesa, ko želimo kaj bolje slišati.

PREBERITE ŠE: Tab – minimalistična podlaga za tehnološke pripomočke

S svojo školjkasto obliko Tone konkretno okrepi jakost glasbe, ki jo predvajamo na pametnih telefonih, in v nasprotju z večino Bluetooth ojačevalnikov zvoka pri tem ne izčrpavala baterije telefona. Telefon le postavimo v lupino iz 3-milimetrskih aluminijastih kompozitnih plošč, v notranjosti obloženih s termoplastjo polipropilena, od tu naprej pa gre za čisto fiziko. Amlifikator sestavimo z dvema potezama, primeren pa je za vse vrste mobilnih telefonov.

Tone lahko nosit tudi vaše ime.Odpri galerijo
Minimalistična podlaga "Tab" Tab – minimalistična podlaga za tehnološke pripomočke Fornasetti in Huawei sta izdelala prestižno pametno uro, ki kombinira umetnost, dizajn in sodobno tehnologijo. Fornasetti in Huawei s pametno uro za ljubitelje umetnosti, dizajna in sodobne tehnologije Selfie s psom Pooch Selfie: Pasji selfie ali kaj vse si lahko še izmislijo na temo selfijev Koto-all-live-sleep-work Koto – slovenski pametni senzorji za zdrav dom #indiegogo ·