Najbolj gledani YouTube videoposnetki 2016
V zraku · buzz buzz

YouTube je letos postregel s kar nekaj presenečenji, ko gre za najbolj gledane viralne vsebine. Leto 2016 je bilo leto Jamesa Cordna in njegovih zvezdniških karaok v avtu, zato ni nobeno presenečenje, da se je prav njegov posnetek znašel na samem vrhu najbolj gledanih YouTubovih videoposnetkov v letu 2016. A kateri? Oglejte si, kateri so bili najbolj viralni videoposnetki na YouTubu v letu 2016.

Kaj dobite, ko v isti avto spravite Jamesa Cordna in Adele? Najbolj gledan viralni videoposnetek na YouTubu v letu 2016, kaj pa drugega! Njegova rubrika oddaje The Late Late Show with James Corden, karaoke v avtu (Carpool Karaoke), so bile letos masovni hit, in ko je bila njegova sopotnica britanska pevka Adele, ki je z zadnjim albumom 25 porušila kopico prodajnih rekordov, kaj drugega kot prvega mesta na lestvici viralnih videoposnetkov z največ ogledi niti ni bilo pričakovati. Če prvo mesto ni presenetljivo, pa lestvica top 10 postreže s kar nekaj presenečenji.

PREBERITE ŠE: Najbolje plačani zvezdniki na YouTubu 2016

Deset največkrat ogledanih viralnih videoposnetkov na kanalu YouTube v letu 2016 je skupaj zbralo kar 550 milijonov ogledov oz. 25 milijonov ur ogledov. Lestvica poleg števila ogledov upošteva tudi število deljenj, komentarjev in všečkov.

Top 10 – najbolj viralni videoposnetki na YouTubu v letu 2016:

10. Bratje sestro prepričajo, da se odvija zombie apokalipsa

9. Let v prvem razredu

8. Donald Trump: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)

7. Lip Sync Battle: Channing Tatum z Beyonce vs. Jenna Dewan-Tatum

6. Trik s plastenko

5. Grace VanderWaal igra ne ukulele

4. Nike Football: The Switch (Cristiano Ronaldo, Harry Kane, Anthony Martial …)

3. What’s inside a Rattlesnake Rattle?

2. Pen-Pineapple-Apple-Pen

1. Adele Carpool Karaoke


tekila izguba kilogramov Tekila naj bi pomagala pri izgubi kilogramov! Sadje pod UV svetlobo Tako je videti sadje pod UV-svetlobo Sandi Murovec in Tina Maze Intervju: Sandi Murovec, smučarski guru BeFunky Collage Letošnji božični trend so barvna božična drevesa · · ·