Najboljše knjige za na plažo.
Kulturni izbor · knjige

Poletje je že tu, mnogi se odpravljajo na obalo – tu pa smo zbrali najboljše čtivo, ki vas bo na glasni plaži pod velikim sončnikom in ob zvokih morja popeljalo v nov svet.

To je 10 najboljših knjig za na plažo

When Life Gives You Lululemons, Lauren Weisberger

Če ste brali Hudičevka v Pradi, potem veste, za kakšno vrstno branja gre – če je v prvi knjigi Andy zasijala v polni luči, bo v nadaljevanju When Life Gives You Lululemons glavno vlogo prevzela Emily Charlton, druga asistentka Mirande Priestly, ki se preseli v Greenwich in si poskuša ustvariti kariero.

The Kiss Quotient, Helen Hoang

The Kiss Quotient je nadaljevanje prvega romana Stella – 30-letna ženska z aspergerjevim sindromom poskuša izstopiti iz kalupa in vstopiti v čuden in zmeden svet zmenkov.

The Last Thing I Told You, Emily Arsenault

Če ste brali The Evening Spider, vam bo potem zagotovo všeč tudi knjiga The Last Thing I Told You – gre za grozljivi triler o umoru psihologa v mirnem mestu New England in njegovem nekdanjem pacientu, ki je v ta umor morda celo vpleten.

Do This for Me, Eliza Kennedy

Knjiga govori o spolni aferi –  ambiciozna pravnica iz New Yorka živi na videz popolno življenje, to postane nenadoma nočna mora, ko odkrije nezvestobo svojega moža.

Mine, JL Butler

Ločena odvetnica tvega svojo kariero in življenje, ko se zaplete v nezakonit odnos s svojo stranko, ki nato postane glavni osumljenec pri izginotju njegove žene.

Sex and the City and Us, Jennifer Keishin Armstrong

Verjetno ni osebe, ki ne bi poznala televizijske uspešnice Sex and the City – naj gre ta zgodba z vami tudi na plažo.

The Lido, Libby Page

Ko mlademu novinarju dodelijo zgodbo o zaprtju javnega bazena (Lido) v Londonu,  pričakuje, da bo ta zgodba doživela zanimanje javnosti. Toda po srečanju s 86-letno vdovo, ki tam plava že od druge svetovne vojne, njegovo preiskovanje postane veliko več.

Good Luck with That, Kristan Higgins

Tri ženske so se že kot mlada dekleta srečala v kampu za izgubo teže in postale najboljše prijateljice. Ko ena izmed njih umre, prijateljicama izrazi svojo zadnjo željo: naj se osvobodita strahov, ki jih nosita v sebi.

So Close to Being the Sh*t, Y’all Don’t Even Know, Retta

Smešna zvezda iz Parks and Recreation and Good Girls Retta ve, kako dobro nasmejati sebe in druge. V svoji esejistični zbirki se ukvarja z različnimi temami: od tega, kako je opustila načrte o izobraževanju, do tega, kako je zasledovala Hamiltona.

The Bucket List, Georgia Clark

Po tem, ko je odkrila, da ima rakotvoren gen na prsih, se mlada ženska  prepusti pustolovščini, hkrati pa se bori z odločitvijo, ki bo spremenila njeno življenje.

Katere knjige bi morali prebrati po mnenju Bill Gatesa in Mark Zuckerberga? Katere knjige bi morali prebrati po mnenju Billa Gatesa in Marka Zuckerberga? knjige 2018 10 knjig, ki se jih v 2018 najbolj veselimo shutterstock_397255312 5 knjig, ki jih morate prebrati v novembru (2017) cover-ali Knjiga: Ali: A Life (Ali: Življenje) · · · ·