ba08c9a4a0d23e21844321ea09c2fb90
Utrip mesta · moda · moška moda

Sonce je z urami tesno povezano že vrsto stoletij. Ljudje so si davno nazaj s sončno svetlobo pomagali pri napovedovanju časa v dnevu, v zadnjem času pa se vse več poudarka daje izkoriščanju sončne energije. Tako so nastale najboljše moške ure na sončno energijo.

Tukaj so najboljše moške ure na sončno energijo:

SEIKO SNE331

Seikov model SNE331, za katerega ni potrebno odšteti veliko denarja, vključuje rezervno baterijo z življenjsko dobo 10 mesecev. Razveselili se ga bodo tudi plavalci, saj je vodoodporen do globine 100 metrov.

amazon.com

CITIZEN BN0150-28E PROMASTER DIVER

Potapljaško uro odlikujeta ohišje iz nerjavečega jekla in silikonski pas. Ponaša se z izjemnim videzom, obenem pa nikoli ne bo potrebovala nove baterije. Z njo se lahko potopite do globine 200 metrov.

citizenwatch.com

BERING SOLAR BRUSHED BLACK 14440-227

Beringova ura, ki se odlično poda k obleki, je dokaz, da solarne ure ne slovijo le po svoji funkcionalnosti, temveč tudi zapeljivosti. Vodoodporna je do globine 50 metrov.

beringtime.com

CASIO G-SHOCK GW9400 RANGEMAN

Če si želite v svojo zbirko dodati solarno uro, ki ji nič ne more priti do živega, je ura podjetja Casio kot nalašč za vas. Ob tem, da se brez težav zoperstavi vodi in šokom, prav tako je odporna na vplive magnetnega polja in močne udarce.

g-shock.com

ONE ELEVEN CBOE5002 SW1

Klasično uro lahko uporabljamo tako v vsakdanjem življenju kot ob formalnih obveznostih. Izdelana je iz kar 85 % že uporabljenih materialov. Ob nakupu boste prejeli dva pasova (usnjenega in najlonskega), ki ju boste lahko poljubno zamenjevali.

111watches.com

SEIKO SNE499 PADI PROSPEX SOLAR

Ta edinstvena ura je opremljena s praktično neuničljivimi kristali Hardlex. Izšla je v omejeni količini, zato je povsem mogoče, da je kmalu ne bo več mogoče kupiti.

amazon.com

CASIO PRW2500T PRO-TREK

Blagovna znamka Pro-Trek, ki jo je uvedel Casio, je namenjena pustolovcem. Model PRW2500T se lahko pohvali z vodoodpornostjo do globine 200 metrom in prikazom Luninih faz, izkazal pa se bo tudi v vlogi štoparice.

casio.com

LUNAR SMARTWATCH

LunaRjeva pametna ura navdušuje z LED-zaslonom, ki prikazuje obvestila. Uporabimo jo lahko kot sledilnik aktivnosti in spanja. Baterijo, ki lastniku služi skozi celoten dan, je mogoče napolniti v le eni uri.

lunar-smartwatch.com

TISSOT T110.420.47.051.00 T TOUCH EXPERT SOLAR II

Švicarski proizvajalec ur Tissot velja za prvega, ki je razvil uro z zaslonom na dotik. To mu je uspelo že v 90. letih prejšnega stoletja, ko je uvedel serijo T Touch, v katero se uvršča tudi ura Expert Solar II.

tissotwatches.com

SEIKO ASTRON 5X GPS SOLAR

Ura Seiko Astron je ob svojem razkritju leta 2012 postala prva solarna ura s sistemom GPS. Različica 5X je bila predstavljena kot najmanjša in najtanjša ura te vrste doslej. Njen premer znaša 42,9 milimetra, debelina pa 12,2 milimetra.

seikowatches.com


Audemars Piguet Code 11.59 Tourbillon Openworked. SIHH 2019: dragocene ure, ki jemljejo dih Najboljši tekaški čevlji 2019, ki so popolni za zimski tek. Najboljši copati 2019, ki so popolni za zimski tek moska moda 2019 Tako se lahko v 2019 stilski moški obleče od glave do pet untitled-design-11 Moška moda: najboljši luksuzni puloverji s kapuco za stilske moške ·