adidas-Iniki-Runner- copy
Utrip mesta · moda

Vsak od nas potrebuje športne copate. Zato je še toliko bolj pomembno, da izberemo takšne, v katerih se bomo počutili samozavestno in udobno. Proizvajalci se neprestano trudijo ustvariti obutev, ki bo ustrezala našim kriterijem. Poglejmo, kako jim je to uspelo v letu 2017. Tukaj so najboljše superge 2017.

Na področju športnih copat ni prišlo do posebne revolucije. Še vedno prevladujejo copati sive in bele barve, katerim primat že nekaj časa poskušajo odvzeti drznejše različice. Slednje so za vas primerne, če želite izstopati. Za vas smo pripravili seznam najboljših športnih copatov minulega leta, na katerem se bo za vsakogar našlo nekaj uporabnega.

Galerija – Top 10: najboljše superge leta 2017

10. Packer x J. Crew x Asics GEL-LYTE IIIOdpri galerijo
Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik Nahrbtnik Orbis - prišel iz prihodnosti Nahrbtnik Orbis: je to najbolj futurističen nahrbtnik do zdaj? NI112O00G-A11@11 Nike Pantheos: Nike oživil še eno svojih klasik Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti · · · · · ·