2.7
Utrip mesta · destinacija

Na TripAdvisorju, svetovnem portalu za popotnike, so izbrali top 10 slovenskih hotelov, ki spadajo v sam vrh domače ponudbe. Pa si poglejmo, kateri so najboljši hoteli v Sloveniji 2018.

Morda imate občutek, da Slovenija ne premore veliko hotelov, v katerih bi se pa res splačalo prenočiti. A resnica je, da je odličnih namestitev tudi pri nas v izobilju. Če torej iščete ‘domače’ oblike razvajanja, vam predlagamo, da se odločite za enega od desetih hotelov, ki so po mnenju svetovnega portala TripAdvisor najboljši hoteli v Sloveniji 2018. Presenečeni boste, kako kakovostno ponudbo in vrhunske nastanitve premore naša mala kokoška. Včasih nam mora to žal povedati nekdo drug, v tem primeru tujec, da začnemo ceniti tisto, kar imamo.

Top 10: Najboljši hoteli v Sloveniji 2018

10. Bohinj ECO Hotel, Bohinjska BistricaOdpri galerijo
Tunel Wisteria, Japonska Najbolj barviti kraji na svetu, ki jih morate obiskati vsaj enkrat v življenju Nugal, Makarska Riviera Top 20: najboljše hrvaške plaže 2018 6 POTOVALNIH IDEJ ZATE IN ZA TVOJO NAJBOLJŠO PRIJATELJICO. 6 potovalnih idej zate in za tvojo najboljšo prijateljico Truck Surf Hotel Truck Surf Hotel: edinstvene počitnice na šestih kolesih · · ·