2.7
Utrip mesta · destinacija

Na TripAdvisorju, svetovnem portalu za popotnike, so izbrali top 10 slovenskih hotelov, ki spadajo v sam vrh domače ponudbe. Pa si poglejmo, kateri so najboljši hoteli v Sloveniji 2018.

Morda imate občutek, da Slovenija ne premore veliko hotelov, v katerih bi se pa res splačalo prenočiti. A resnica je, da je odličnih namestitev tudi pri nas v izobilju. Če torej iščete ‘domače’ oblike razvajanja, vam predlagamo, da se odločite za enega od desetih hotelov, ki so po mnenju svetovnega portala TripAdvisor najboljši hoteli v Sloveniji 2018. Presenečeni boste, kako kakovostno ponudbo in vrhunske nastanitve premore naša mala kokoška. Včasih nam mora to žal povedati nekdo drug, v tem primeru tujec, da začnemo ceniti tisto, kar imamo.

Top 10: Najboljši hoteli v Sloveniji 2018

10. Bohinj ECO Hotel, Bohinjska BistricaOdpri galerijo
Najbolj barviti kraji na svetu, ki so kot iz pravljice Najbolj barviti kraji na svetu, ki so kot iz pravljice Nugal, Makarska Riviera Top 20: najboljše hrvaške plaže 2018 shutterstock_633057182 Dogodivščine, ki jih bosta raje zamolčali : ideje za dopust zate in tvojo najboljšo prijateljico Truck Surf Hotel Truck Surf Hotel: edinstvene počitnice na šestih kolesih · · ·