film_krampus_hero_desktop
Kulturni izbor · film

Božični filmi so po navadi polni prazničnega veselja, konec filma pa skoraj nikoli ni žalosten. Seveda pa obstajajo tudi grozljivi božični filmi, ki vam lahko za zmeraj uničijo praznike. In to so najgrozljivejši božični filmi, ki ste jih kadarkoli videli.

Najgrozljivejši božični filmi:

Silent Night, Deadly Night (1984)

Mali Bill Chapman je na poti domov, ko nekdo v Božičkovi obleki pred njim ubije njegove starše. Bill zasovraži božič, ko pa dopolni 18 let, se tudi sam spremeni v serijskega morilca.

Silent Night (2012)

Tudi različica iz 2012 vsebuje morilskega Božička, ki svoje žrtve ubija prav na božični večer.

Sint (2010)

Nizozemski film se osredotoča na legendo o Sinterklaasu, le da zdaj prijazen starček postane strašen goblin na velikem konju.

Parkelj (Krampus, 2015)

Mladi Max se zaradi družinskih sporov odpove radostnemu božičnemu duhu, vendar s tem obudi zlobnega Parklja, ki namerava na najbolj krute načine kaznovati sprto družino.

Črni božič (Black Christmas, 1974)

Film sledi osmim mladenkam, ki se soočajo z grozljivimi telefonskimi klici, medtem ko jih zasleduje zaostali morilec, ki se skriva na podstrešju njihove hiše.

Calvaire (2004)

Belgijski film pripoveduje zgodbo o moškem, ki večer konča na stari kmetiji, le da se ne zaveda, da je njen lastnik psihotični manijak, ki ga želi spremeniti v svojo ženo.

Smrtonosni hlad (Wind Chill, 2007)

Mlada študenta, ki se v času zimskih praznikov odpravljata domov po zapuščeni cesti, postaneta žrtvi zlih duhov drugih potnikov, ki so umrli na isti cesti.

Better Watch Out (2016)

Ashley meni, da bo to noč kot varuška preživela popolnoma preprosto, a vse skupaj se spremeni, ko se prikažejo nevarni vsiljivci in terorizirajo njo ter 12-letnega Luka.

The Children (2008)

Sproščujoče božične počitnice se spremenijo v grozljiv boj za preživetje, ko se otroci obrnejo proti svojim staršem.

Dead End (2003)

Božični večer. Frank Harrington je na poti do ženinih staršev. Prvič v dvajsetih letih se odloči, da gre po bližnjici. A kmalu se izkaže, da je bila to največja napaka v njegovem življenju.


BladeRunner2049-1 Najboljši znanstvenofantastični filmi 2017 dexter Te serije gledajo in zares cenijo le pametni ljudje 00-cafe-society 10 odličnih filmov, ki ste jih morda spregledali Meryl Streep and Steven Spielberg on the set of 'The Papers' at The Plaza Hotel in NYC Zlati globusi 2018: največ nominacij za zlate globuse 2018 Obliki vode · · · ·