Lily Beach Resort & Spa, Maldivi
Utrip mesta · arhitektura · Utrip mesta · destinacija

Ljudje se ne branimo tropskih destinacij in v mrzlih mesecih pogosto sanjamo o tem, kako bi jih obiskali. Lepe plaže, sproščeno in avanturistično vzdušje ter seveda bazeni, vse to so odločilni dejavniki, ki vplivajo na izbiro naše naslednje počitniške destinacije. Danes predstavljamo top 10 prelivnih bazenov (“infinity” bazeni), ki s svojim dizajnom jemljejo dih.

Nekateri popotniki imajo raje plaže in naravo, spet drugi prisegajo na bazene. Če ste med tistimi, ki se težko odločijo, je tukaj t. i. prelivni bazen ali infinity bazen. Ti luksuzni bazeni združujejo človeško roko in naravo in se dobesedno zlijejo z okolico, bodisi z oceanom, visokim gorovjem ali bujnim zelenjem. Pripravili smo nekaj najboljših prelivnih bazenov s celega sveta, vse od toskanskega podeželja do Karibskega morja. Ne glede na to, ali iščete virtualni pobeg iz mrzlih dni ali pa ste v iskanju navdiha za naslednje počitnice, so te destinacije pravo zdravilo. Udobno se namestite in uživajte v razgledu.

PREBERITE ŠE: Deep Joy: najgloblji bazen na svetu v neposredni bližini Slovenije

Galerija – top 10 prelivnih ali “infinity” bazenov na svetu

Belmond Hotel Caruso, Amalfijska obala, Italija Odpri galerijo

Tako bo videti Bela hiša, ko se vanjo preseli Donald Trump Tako bo videti Bela hiša, ko se vanjo preseli Donald Trump Knjigarna El Ateneo v Argenitni je locirana v starem gledališču. Za bibliofile: najlepše knjigarne na svetu Bivak na Kaninu ponuja razgled na bovško dolino. Nov bivak na Kaninu – navpična zimska soba s sanjskim razgledom Donald Trump - nebotičniki Vsi nebotičniki Donalda Trumpa · · · · · ·