MATADOR TRANSIT30 POCKET DUFFEL
Utrip mesta · moda · moška moda

Ker se bližamo marcu, je napočil čas, da končno začnemo oblikovati svoje poletno telo. Izgovorov ni več. Če je vaša stara športna torba že tako dotrajana, da se z njo več ne upate pojaviti v telovadnici, je čas, da kupite novo. Tukaj so najboljše moške športne torbe.

Za različne športe potrebujemo različne pripomočke. Najbolj praktično je seveda, da jih, preden se odpravimo na vadbo, shranimo v torbo. Za tek na prostem bomo v njej potrebovali občutno manj prostora kot denimo za igre z žogo. Kljub temu pa lahko na trgu najdemo torbo, ki bo primerna za vse naše hobije.

Odločili smo se, da poskrbimo za ljubitelje vseh športov – predstavljamo vam seznam 15 najboljših športnih torb, ki jih lahko uporabimo za najrazličnejše aktivnosti.

CARHARTT LEGACY GEAR BAG

Ima veliko notranjega prostora, ki je razdeljen na različne predele za shranjevanje opreme. DWR prispeva k zaščiti pred zunanjimi vplivi.
carhartt.com
Cena: 45 €

CONVERSE DUFFEL

Podjetje Converse ne izdeluje le čevljev All Star. Njihova nova torba iz bombaža je dobra izbira za moške, ki želijo biti v koraku z modo.
converse.com
Cena: 49 €

MATADOR TRANSIT30 POCKET DUFFEL

Torba, ki je odporna proti vodi in prebadanju, ima 30 litrov notranjega prostora, po uporabi pa jo lahko zložimo tako, da zavzema prostornino pločevinke piva.
matadorup.com
Cena: 41 €

UNDER ARMOUR ISOLATE DUFFEL BAG

Under Armourjeva torba uporablja tehnologijo DWR, ki poskrbi, da material odbija vodo, ob tem pa še vedno diha. Udobni ročaji so le še pika na i.
underarmour.com
Cena: 41 €

5.11 TACTICAL NBT MIKE DUFFLE BAG

Torba, izdelana iz vodoodpornega najlona, se lahko pohvali z odlično notranjo organizacijo prostora, ki vam omogoča, da jo uporabite ob številnih priložnostih.
511tactical.com
Cena: 52 €

PATAGONIA ARBOR DUFFEL BAG

Vaše potrebščine bodo v tej torbi zaščitene ne glede na vremenske razmere. Uporabimo jo lahko tudi za izlete med vikendom.
patagonia.com
Cena: 64 €

HERSCHEL NOVEL DUFFLE BAG

Oblikovalci so upoštevali principe minimalizma. Torba iz poliestra je razdeljena na dva predela: prvi je namenjen supergam, drugi, večji, pa ostalim stvarem.
herschel.com
Cena: 65 €

NIKE VAPOR MAX AIR DUFFEL BAG

Nikeova torba ponuja veliko notranjega prostora, več možnosti za nošnjo in organizacijo prostora, ki zadovolji vsakega športnika.
nike.com
Cena: 65 €

SPEEDO TRI CLOPS BACKPACK

Ta torba je namenjena triatloncem. 50 litrov notranjega prostora je razdeljenega tako, da lahko vanj spravimo vse, kar potrebujemo pri tem napornem športu.
speedo.com
Cena: 66 €

GORUCK GYM DUFFEL

V tej torbi lahko prenašamo kar 180 kilogramov tovora. S sistemom 1000D Cordura se bo zoperstavila neprijetnim vremenskim razmeram.
goruck.com
Cena: 77 €

FLOWFOLD STORMPROOF CONDUCTOR

Material X-Pac, iz katerega je torba izdelana, omogoča izjemno odpornost in lahko težo. Ima tudi doživljenjsko garancijo.
flowfold.com
Cena: 79 €

J. CREW HARWICK DUFFEL BAG

V izdelkih podjetja J. Crew vselej prepoznamo ameriški stil. Njihova torba iz najlona nas želi prepričati z usnjenimi ročaji.
jcrew.com
Cena: 104 €

TOPO DESIGNS CLASSIC DUFFEL

To torbo ročno izdelujejo v Koloradu. 42 litrov notranjega prostora nam omogoča, da jo lahko uporabimo tudi za potovanja.
topodesigns.com
Cena: 105 €

FILSON SMALL FIELD DUFFEL

Velik notranji prostor dopolnjujejo ročaji iz najlona, dva stranska žepa in trpežna zadrga.
filson.com
Cena: 122 €

JOSHU + VELA SMALL DUFFLE

Minimalistična torba je izdelana iz odpornega bombaža. Namenjena je zlasti ljudem, ki dajejo prednost zunanjemu videzu.
joshuvela.com
Cena: 128 €


modna moška sončna očala 2018 Moška sončna očala 2018: modna sončna očala za pomlad/poletje 2018 moške frizure 2018 Moške frizure 2018: top modne frizure za moške pages-csq-gry05_2048x2048 Najlepši minimalistični nahrbtniki za moške daniel-apodaca-405080 Top 10: absolutno najboljše ročne ure, ki jih lahko trenutno kupiš · · · ·