Nugal, Makarska Riviera
Utrip mesta · destinacija

Ste si že rezervirali poletne počitnice? Če še niste, si morate pogledati, katere so najboljše hrvaške plaže 2018, in si to poletje vzeti čas za skok v našo južno sosedo.

Težko pričakovane počitnice se hitro bližajo, morje pa se vztrajno greje in se pripravlja, da v svoj objem sprejme vse zabave in sprostitve potrebne turiste. Morda se tokrat odpravljate na raziskovanje Japonske, v multikulturni New York ali pa na safari v Keniji. A za izjemno počitniško izkušnjo ni nujno treba iti na drug konec sveta. Že na Hrvaškem nas namreč čaka kar nekaj prečudovitih plaž, ki obljubljajo brezskrben dopust, ki si ga bomo zapomnili za vedno. To so najboljše hrvaške plaže 2018.

Galerija – Top 20: najboljše hrvaške plaže 2018

Sveti Ivan, Lubenice, CresOdpri galerijo
shutterstock_633057182 Dogodivščine, ki jih bosta raje zamolčali : ideje za dopust zate in tvojo najboljšo prijateljico Truck Surf Hotel Truck Surf Hotel: edinstvene počitnice na šestih kolesih Portofino Najlepša italijanska obalna mesteca, ki so kot nalašč za obisk to poletje 13 restavracij, kjer hrana ni glavna atrakcija 13 restavracij, kjer hrana ni glavna atrakcija · · · · ·