zenske porocne obleke
Utrip mesta · moda · ženska moda

Jesen je čudovit čas, da dahnemo usodni da. Če torej v teh mesecih sodite med mladoporočence, ki načrtujejo poroko ali pa to načrtujete za naslednjo pomlad, imamo za vas krasne ženske poročne obleke, v katerih se boste počutile kot princeske.

Organizacija poroke ni preprosta, zahteva namreč veliko ljubezni in predanosti. Enako velja za poročno obleko, saj si še posebej ženske želimo, da ta ustreza naši postavi in osebnosti. Da bi vse bilo nekoliko lažje, vam predstavljamo čudovite ženske poročne obleke, ob katerih vam bo zastal dih. Te so delo znanih oblikovalcev iz svetovne modne scene, v njih pa lahko najdete navdih za dan, o katerem ste dolgo sanjale.

Galerija – Top 20: ženske poročne obleke, ob katerih vam bo zastal dih

Elie SaabOdpri galerijo

‘Astrologija na tvojih nohtih’ je še ena prikupna jesenska manikira. ‘Astrologija na tvojih nohtih’ je še ena prikupna jesenska manikira shutterstock_372504415 10 najlepših jesenskih odtenkov lakov za nohte Jesenska manikura bo v znamenju najbolj prikupnega češnjevega vzorca. Jesenska manikira bo v znamenju najbolj prikupnega češnjevega vzorca ženske frizure 2018 jesen zima Ženske frizure 2018: najlepše frizure za jesen in zimo · · · · · · ·