Aplikacije za smučarje in boardarje
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Se že pripravljate na sezono zimskih športov in vihtenja lopat nad odejo snega na dvorišču? Dobra telesna pripravljenost, preden se s smučmi ali desko poženemo na sneg, je seveda pomembna, razmislite pa tudi o mobilnih aplikacijah, ki lahko vaše športne dogodivščine na snegu še izboljšajo in optimizirajo.

Ne glede na to, ali potrebujete navigacijo v gorah, informacije o snežnih razmerah ali pa bi radi čim bolj profesionalno ujeli akcijske in druge lepe snežne trenutke, za vas smo pripravili izbor 5 mobilnih aplikacij, ki bi jih to zimo morala imeti vsak smučar in deskar na snegu.

5. Ski and Snow Report

Vemo, da je lahko vreme v gorah nepredvidljivo. S to aplikacijo lahko preverite ne le snežne in vremenske razmere, temveč tudi število odprtih prog in sedežnic na smučišču ter obvestila o sveže zapadlem snegu.

4. ActionShot

Vsem, ki bi radi svoje adrenalinske snežne vragolije ujeli s kamero, bo ta aplikacija prišla še kako prav. Z njo lahko ujamete akcijske sekvence posnetka in jih združite na eni sliki ali pa iz posnetkov montirate film.

PREBERITE ŠE: 5 aplikacij, ki jih potrebuje vsak pustolovec

3. SNOCRU

Prek te mobilne aplikacije se lahko v realnem času povežete s prijatelji na smučišču, delite z njimi svojo lokacijo ali pa jih izzovete, kdo progo hitreje presmuča ali naredi več voženj na dan. Poleg tega aplikacija uspešno meri podatke, ki vas utegnejo zanimati – kako hitro vozite, število spustov po progi, nadmorsko višino in razdalje.

2. Trace Snow

Najbolj uporabljena aplikacija na trgu za sledenje podatkov na snegu vam omogoča merjenje porabljenih kalorij, razdalje, hitrosti ali pa vam celo pokaže, na katerih sedežnicah ni čakalnih vrst in koliko časa se z njimi peljete do vrha proge.

1. Mammut Safety

Ljubitelji celega snega in neoznačenih snežnih poti bi morali za svojo varnost razmisliti o tej aplikaciji. Vsebuje aktualna opozorila in zmore oceniti potencialno nevarnost plazov ter poslati SOS-sporočilo reševalnim službam.

Aplikacije za avanturiste 5 aplikacij, ki jih potrebuje vsak pustolovec Požrešne aplikacije Aplikacije, ki najbolj obremenjujejo baterijo in delovanje pametnega telefona screen shot 2015-10-22 at 10.21.00 am Instagram z aplikacijo Boomerang uvaja sekundne videoposnetke Aplikacija Pause. Aplikacija Pause nam bo pomagala pregnati stres in depresijo · · ·