PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda

Leto 2014 se poslavlja in s tem imamo samo še nekaj dni časa, da praznujemo njegov zaključek in vse lepe stvari, ki nam je leto ponudilo. A vseeno si ne moremo kaj kot, da z enim očesom že pogledamo kaj nam prinaša naslednje leto in poskušamo ugotoviti kdo ter kaj bo naslednji največji hit novega leta, še posebej v svetu mode in modnih trendov. Predstavljamo vam 5 modnih oblikovalcev, ki jih morate spremljati že od začetka leta 2015.

Če želite biti vedno na tekočem z vsemi novimi modnimi trendi in jih tudi prvi nositi na ulici, so imena teh modnih oblikovalcev ravno idealna za vas, da si jih zapomnete, saj mnogi modni strokovnjaki že predvidevajo, da bodo ravno ta imena zelo zaznamovala svet mode v naslednjem letu. Večinoma gre za dokaj nova, pri nas še ne dobro poznana imena, ki bodo doživela svoj velik razcvet že z začetkom naslednjega leta.

JW Anderson

Britanski modni oblikovalec JW Anderson je prvo ime, ki si zasluži omembe, saj so od svoje ustanovitve leta 2008, njegove kolekcije za svojo modno znamko in tudi njegove kreacije za špansko modno hišo Loewe bile že večkrat opažene in občudovane. Mlad, a zelo obetaven modni oblikovalec.

Oblikovalca pod blagovno znamko Public School

Modna oblikovalca Dao-Yi Chow in Maxwell Osborne sta že dobro poznani imeni v New Yorku, ki pod svojo modno znamko Public School ustvarjata zanimive, sproščene, ”kul” modne kolekcije, ki so kot jih mnogi opisujejo ”dih svežega zraka” na modnih pistah.

Sonia Rykiel

Julie de Libran je predstavila svojo Sonia Rykiel kolekcijo na letošnjem pariškem Fashion Weeku, kjer je navdušila velik del občinstva. Svoj modni imperij si je zgradila že pred leti, a čas je za njeno vrnitev. V letu 2015 ne bo počivala, saj ima že pripravljene številne zanimive kose za prihajajočo pomladno kolekcijo.

Ana Khouri

Nakit Ana Khouri je že večkrat krasil znane obraze na rdečih preprogah. Med drugim so ga že nosile Rihanna, Jennifer Lawrence, Rashida Jones in Emma Stone. V naslednjem letu pa že prihajajo čudoviti novi modni kosi.

Stella Jean

Italjanska modna oblikovalka Stella Jean se razlikuje od drugih milanskih modnih oblikovalcev predvsem zaradi zelo barvitih kolekcij, ki z unikatnimi modnimi kosi znova in znova zasijejo na modnih pistah. Barvite drzne kolekcije za ženstveno eleganco se ponovno vračajo tudi v prihajajočem letu.


PicMonkey Collage Največji vrhunci in ‘’kiksi’’ na rdečih preprogah v letu 2014 cover-fw Tedni mode 2015 – Fashion Weeks 2015 – modno dogajanje v letu 2015 Nike Air Max 1 Liquid Metal Praznični luksuz: Nike Air Max 1 Liquid Metal superge puloverji 40 smešnih božičnih puloverjev · · ·