Največji zaslužkarji med nogometaši 2016/17
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Boj zelencev med Ronaldom in Messijem se nadaljuje. Nogometna revija France Football je namreč objavila lestvico največjih zaslužkarjev v sezoni 2016/17, kjer na vrhu kraljujeta najboljša nogometaša zadnjega desetletja. Kateri je v žep pospravil več, izdamo v nadaljevanju, kot tudi, kateri trener je najbolj odebelil svoj osebni račun.

Strokovna nogometna revija France Football je razkrila, kateri so največji zaslužkarji med nogometaši v sezoni 2016/17. Seveda je boj za vrh ponovno potekal med Lionelom Messijem in Cristianom Ronaldom, kot se je izkazalo, pa se splača preseliti na Kitajsko. V omenjenih zneskih je France Football poleg plače upošteval tudi bonuse in dohodke s področja oglaševanja za sezono 2016/17.

PREBERITE ŠE: Kako Cristiano Ronaldo zapravlja svoje milijone?

Več je v žep pospravil Portugalec, ki je v sezoni 2016/17 zaslužil 87,5 milijona evrov, medtem ko je Messi vpisal 76,5 milijona evrov. Argentincu sledi njegov soigralec Neymar, ki je prejel 55,5 milijona evrov. Četrti najbolje plačani nogometaš na svetu je Ronaldov soigralec Gareth Bale. Valižan je pobasal 41 milijonov. Peterico zaokroža Messijev rojak Ezequiel Lavezzi, ki igra za kitajski Hebei Fortune in je zaslužil 28,5 milijona evrov, kar je pol milijona več, kot je bil za svoje delo plačan trener Jose Mourinho (Manchester United).

Galerija – največji zaslužkarji med nogometaši in nogometnimi trenerji v sezoni 2016/17:

Jose MourinhoOdpri galerijo
živali črne kot noč Živali, ki so bolj črne kot noč cover-zenske 10+ neverjetnih žensk, ki so spremenile svet china-light-rail-passing-houses-RAIL317 Ta vlak na Kitajskem vozi kar skozi stanovanja cover-instagram Instagram: 10 največjih slovenskih ”influencerjev” na Instagramu · · · · · · ·