MV5BZTM3NTU4NWUtOTRmYy00ZGJmLThkM2MtNTk0ZWM5MTg0MTJkXkEyXkFqcGdeQXVyNjUwNzk3NDc@._V1_SX1777_CR0,0,1777,741_AL_
Utrip mesta · moda · moška moda

Želite videz tajnega agenta Jamesa Bonda? Prvi korak k temu, da boste slavnemu filmskemu junaku vsaj nekoliko podobni, lahko storite z nakupom slavnih očal v stilu wayfarer, in tukaj so najboljša moška sončna očala v prav tem slogu.

Ray-Ban je sončna očala Wayfarer predstavil leta 1956. Njihov oče, ameriški optični oblikovalec Raymond Stegemen, jih je zasnoval že štiri leta pred njihovim izidom. Očala so si s svojim izjemnim slogom do danes nakopala številne privržence, med katerimi najdemo tudi svetovne zvezdnike.

S katerimi 7 sončnimi očali v slogu wayfarer boste zablesteli v polnem sijaju? Tukaj so najboljša moška sončna očala v prav tem slogu.

WARBY PARKER THATCHER

Očala s tankimi in udobnimi okvirji se prilagajajo praktično vsaki obliki obraza. Leče, ki so odporne na praske, so se pripravljene zoperstaviti UVA- in UVB-žarkom.

warbyparker.com

OAKLEY FROGSKINS

Podjetje Oakley si želi s svojim izdelkom ponovno obuditi 80. leta prejšnjega stoletja. Očala vključujejo modre leče, ki uporabnika ščitijo pred UVA-, UVB- in UVC-žarki, hkrati pa mu zagotavljajo jasno sliko.

oakley.com

RAEN ARLO

Ročno izdelani okvirji, izdelani iz acetata, so v sredinskem delu zelo tanki, kar pripomore k večjemu udobju. Vaše oči se bodo po zaslugi leč Carl Zeiss CR-39 izognile UV-žarkom in tako ostale spočite.

raen.com

ELECTRIC SWINGARM S

Italijanski produkt se lahko pohvali s polariziranimi lečami. Te blokirajo svetlobo, ki se odbija od vodnih površin. Očala vas bodo v 100-odstotno zaščitila pred UV- in HEV-svetlobo, v 98 % primerov pa pred modro svetlobo.

electriccalifornia.com

TOM FORD LEO

Očala legendarnega modnega oblikovalca Toma Forda se ponašajo s polariziranimi lečami Blue 6 Base CR39. UVA- in UVB-svetloba tako ne bosta mogli prodreti do vaših oči.

tomford.com

RAY-BAN WAYFARER FOLDING CLASSIC

Ray-Ban je silhueto Wayfarer še izpopolnil, saj je ikonična očala odslej mogoče zložiti. Model, katerega del so polarizirane vojaške leče G-15, združuje udobje in stil.

ray-ban.com

RAY-BAN ORIGINAL WAYFARER

Klasična očala se od modela iz leta 1956 ločijo le po tem, da na obeh robovih vsebujejo kovinsko bunkico. Kupci lahko izbirajo med več vrstami 54-milimetrskih leč. Očala, ki so zelo priljubljena v Hollywoodu, se vsekakor ne morejo izkazati za napačno izbiro.

ray-ban.com


shutterstock_649071097 Najboljše spletne trgovine z moškimi oblačili 3118A-Fall-fashion-3x2-Prio3 Top 15: modni moški jesenski in zimski plašči 2018, ki te bodo spremenili v elegantneža wes-hicks-726601-unsplash TOP 7: pohodniški škornji za moške moška moda 2018 Moška moda 2018: največji trendi za jesen/zimo 2018 · ·