1471874504971_PaperByFiftyThreeBG_9530-xl
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Zakaj bi zapiske ustvarjali ročno, ko pa jih lahko vnesete kar na vaš pametni telefon ali tablico? Tukaj so top aplikacije za zapiske, ki jih preprosto morate imeti.

Ne glede na to, na katerem področju ustvarjate, je pomembno, da svoje misli organizirate v smiselno celoto. S pomočjo pisala in papirja lahko namreč spodbudite kreativno žilico in vpijete veliko količino informacij. Če nad ročnim pisanjem niste tako navdušeni, pa vam predlagamo, da preizkusite aplikacije, namenjene oblikovanju zapiskov.

V nadaljevanju vam predstavljamo 7 najboljših aplikacij za zapiske, po zaslugi katerih bo vaše življenje vsaj nekoliko lažje.

Bear

Aplikacija, ki si je leta 2017 prislužila nagrado Apple Design Award, vam bo pomagala pri organizaciji vaših obveznosti. Uporabniki, ki si lastijo več Applovih naprav, jo bodo vzljubili predvsem zaradi tega, ker je združljiva s pametno uro Apple Watch, hkrati pa podpira pisalo Apple Pencil.

Aplikacija je na voljo za iOS.

Evernote

Različne zapiske in to-do sezname lahko ustvarite tudi v aplikaciji Evernote, ki hkrati omogoča prenos podatkov na druge naprave in sodelovanje z drugimi ljudmi.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Google Keep

Pri Googlu se zavedajo, da je ekipno delo ključnega pomena pri doseganju uspeha na dolgi rok. Zato so zasnovali aplikacijo Google Keep, ki zagotavlja deljenje zapiskov, do katerih je mogoče dostopati z različnih naprav.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Microsoft OneNote

Microsoft OneNote bo vaše misli pomagal strniti z razvrščanjem, imenovanjem in pripenjanjem izbranih strani. Skrivnostne informacije boste lahko zaščitili z geslom ali prstnim odtisom.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Notebook

Aplikacija Notebook slovi po preprosti uporabi. Vanjo lahko dodajate dokumente v različnih formatih, če imate raje ročne zapiske, pa si lahko pomagate s pisalom Apple Pencil.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Paper

Ta aplikacija je kot nalašč za pristaše vizualnega učenja. Uporabnikom namreč ponuja možnost, da svojo idejo v trenutku skicirajo, ubesedijo, narišejo ali obarvajo in jo tako prelijejo na zaslon svoj pametne naprave.

Aplikacija je na voljo za iOS.

Simplenote

Za to, da bo življenje vsaj nekoliko lažje, poskrbi Simplenote. Slednji dizajnu ne posveča prevelike pozornosti, se pa zato ponaša z zelo preglednim načinom razporejanja zapiskov.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

aplikacija_sj4 Mobilna aplikacija Veš Kaj Ješ ti pomaga pri izbiri živil 38439873_1998447393538978_4109555335948140544_n 3 skrivnostne aplikacije pro instagramerjev, o katerih nihče ne govori na glas lawrson-pinson-1235549-unsplash Najboljše aplikacije za štetje kalorij BeFunky-collage (5) 6 pametnih kuhinjskih naprav z aplikacijami, ki olajšajo kuhanje · ·