Kolesarski nahrbtniki 2016
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · šport

V uredništvu smo pobrskali med ponudbo kolesarskih nahrbtnikov in izbrali tiste, ki jim bo vaša hrbtenica najbolj hvaležna in ki bodo kar najbolj zadovoljili vaše želje in potrebe. To so najboljši kolesarski nahrbtniki 2016, ki jih lahko kupite že danes.

Večina kolesarjev, ki se odpravijo na relativno dolgo pot s kolesom, za prenašanje svojih stvari uporablja kolesarski nahrbtnik. Ker je priročen, ker z njim ne tratijo časa za montažo in ga lahko (v nasprotju s kolesarskimi torbami) uporabljajo tudi, ko kolo ”razsedlajo”.

PREBERITE ŠE: Modni nahrbtniki 2016: čarobnost uporabnosti

Ponudba kolesarskih nahrbtnikov je zares široka in se razteza od takšnih s tisoč in enim žepkom, napol pohodniških do ultralahkih in minimalističnih. Na hrbtu med kolesarjenjem ne želite prenašati preveč, zato priporočamo, da nahrbtnik nima več kot 20 litrov, čeprav boste med najboljšimi kolesarskimi nahrbtniki 2016 našli tudi večje, pač za tiste, ki se ne morate upreti temu, da s seboj ne bi vzeti tudi kaj več, kot bi bilo dejansko treba. Poleg tega morate ob nakupu misliti na vodoodpornost, število žepkov oziroma razporeditev prostora v nahrbtniku, vrsto hrbtišča (več ko boste prenašali, debelejša mora biti podloga), opremljenost s svetlobnimi telesi itd.

Kolesarski nahrbtnik Alpkit Gourdon 25

Če želite preprost, vodoodporen in udoben nahrbtnik za prenašanje opreme, in to za ugodno ceno, imamo favorita: Alpkit Gourdon 25.
Prostornina: 25 litrov

Kolesarski nahrbtnik Osprey Talon 22

 

Osprey Talon 22 je lahek, trpežen, udoben in z nastavkom za prenašanje kolesarske čelade.
Prostornina: 22 litrov

Kolesarski nahrbtnik Deuter Bike One

Nahrbtniki Deuter so sinonim za kakovost in udobje, in tudi kolesarski nahrbtnik Deuter Bike One upraviči vsa pričakovanja. Nič čudnega, da je med kolesarji med najbolj popularnimi!
Prostornina: 20 litrov

Kolesarski nahrbtnik Proviz Reflect 360

Podnevi siv, ponoči veliko svetlobno telo. Proviz Reflect 360 priporočamo tistim, ki veliko kolesarite v mraku in temi.
Prostornina: 30 litrov

Kolesarski nahrbtnik Timbuk2 Q

 

Timbuk2 Q mogoče ni švicarski nož med kolesarskimi nahrbtniki, a lahko z njim udobno prenašate 17-palčni prenosnik. Poseben patent omogoča dostop do prenosnika, ne da bi sneli nahrbtnik s hrbta. Ima vseživljenjsko garancijo.
Prostornina: 30 litrov

Kolesarski nahrbtnik Deuter Giga Pro

Za ljubitelje reda. Kolesarski nahrbtnik Deuter Giga Pro ima namreč tisoč in en žepek za karseda sistematično razporeditev prtljage. Nahrbtnik za vse, ki želijo imeti prostor za vse in vse na svojem mestu.
Prostornina: 31 litrov

Kolesarski nahrbtnik Hyperlite Mountain Gear Metro

 

Hyperlite Mountain Gear Metro je švicarski nož med kolesarskimi nahrbtniki, očiščen vseh nepotrebnih okraskov in iz ultralahkih materialov (tehta vsega 162 gramov).
Prostornina: 30 litrov

Kolesarski nahrbtnik SealLine Urban

Dizajnerski, vodoodporen in prevlečen s termoplastičnim poliuretanom. To je SealLine Urban.
Prostornina: 37 litrov

Čutara Pint Pint – čutara podnevi, vrček za pivo ponoči Brando - nahrbtnik z zložljivim stolčkom Brando: nahrbtnik, ki je tudi zložljiv stolček Kako imeti vedno pospravljene poličke? Kako imeti vedno pospravljene poličke? Nenavadno sedalo HiLo Nenavadno sedalo HiLo · · ·