Hofer_FerFud Top Dog1 (1)
Utrip mesta · kulinarika

Če še niste poskusili finih grižljajev projekta FerFud Top Dog, vas kmalu čaka nova priložnost.

Kulinarično-dobrodelni projekt Ferfud se vrača z novim menijem, okusi, obrazi in novimi top dogodki. Za tokratni meni so moči združili prvi glas skupine Los Ventilos Urban Sever, osebna fitnes trenerka Nives Orešnik in stand-up komik Tin Vodopivec. Ustvarili so nove Top Dog grižljaje po fer ceni, ki jih boste lahko od sredine avgusta okusili na top dogodkih po vsej Sloveniji.

Preizkusite top okuse letošnje FerFud sezone in prispevajte za dober namen

Kot je edino fer, pa ne bo manjkal niti dober namen. Pomaga lahko prav vsak oboževalec finih top dog grižljajev, ki FER ceni ali plačilu z objavo doda še FER prispevek po svojih zmožnostih. Ta bo namenjen otrokom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji.


siganature-terms McDonald’s v Londonu odpira svojo prvo luksuzno restavracijo Tibor Šimonka in Luka Dončić Luka Dončić je ambasador blagovne znamke POLI shutterstock_1033468240 11 slastnih tipov hrane, ki pa je lahko smrtno nevarna Kaj se nahaja v notranjosti najdražje kepice sladoleda na svetu, ki stane 1500 ameriških dolarjev? Kaj vsebuje najdražja kepica sladoleda na svetu, ki stane 1.500 ameriških dolarjev? ·