Top personalizirane superge: Air Jordan 1 'NYE Python'
V zraku · dizajn

Ste mislili, da umetnost visi le na stenah galerij? Potem ste se pošteno zmotili! Prave mojstrovine se lahko znajdejo tudi na naših stopalih, še posebno, če dovolimo najbolj nadarjenim umetnikom, da za nas ustvarijo zunajserijske superge oziroma superge, narejene po meri. V nadaljevanju si poglejte nekaj najboljših personaliziranih superg.

Številni umetniki po svetu so začeli s prav posebno obrtjo: svoje slikarske in risarske spodobnosti so prenesli na superge. Po tem, ko so v trgovini kupili navaden, dolgočasen par superg, so doma dodali svoj pečat in tako ustvarili unikatne kose v zelo omejeni izdaji. Pa naj še kdo reče, da čevlji niso umetnost! Pripravili smo top personalizirane superge, vse od Nike Air Jordan, ki so postale superge ‘živih mrtvecev’ do ‘vansk’, ki jih je navdihnil Kanye West.

PREBERITE ŠE: Adidas Futurecraft M.F.G. – prve superge, ki jih je v celoti izdelal robot

Galerija – top personalizirane superge, ki jih moraš videti

Top personalizirane superge: Nike Air Force One Odpri galerijo

shutterstock_344958617 Ikea v Zagrebu: objavili osupljiva dejstva Viks GT je ikonične rumene barve Kolo Viks GT Lamborghini: mešanica Lamborghinija in mestnega kolesa Fresh Date – zaščitna folija za živila, ki ob zavijanju natisne datum. Najboljši oblikovalski koncepti leta 2016 guzzle buddy Guzzle Buddy: vinski kozarec, ki ga nataknemo na vrat steklenice · · · · · ·