170524155828100801900016K
V zraku · tehnologija · gadgeti

Poletje je pred vrati! Sijajno, saj verjetno vsak od nas že nestrpno pričakuje druženje na soncu s prijatelji. Brez glasbe je vse nekoliko bolj dolgočasno, zato si morate še pravočasno priskrbeti zvočnik, ki bo popestril vaše dogodivščine.

Kabelske zvočnike so iz rabe že skoraj povsem izpodrinili prenosni zvočniki. To je povsem razumljivo. Zakaj bi se uporabnik ubadal s priklapljanjem žic, če pa lahko glasbo predvaja prek brezžičnega omrežja?
Kateri so torej top prenosni zvočniki za poletje?

Beoplay P6

Zvočnik danskega proizvajalca Bang & Olufsen predstavlja skandinavski minimalizem v kombinaciji z napredno tehnologijo. Je tako majhen, da ga lahko primete v roko in ga s seboj vzamete na razne pustolovščine. 360-stopinjski zvok, ki ga oddaja, se razporedi v vseh smereh okoli zvočnika. Njegova baterija omogoča kar 16 ur neprestanega poslušanja glasbe.
beoplay.com

SoundLink Revolve

BOSE je z lansiranjem tega zvočnika zadel v polno. Zvok, ki ga SoundLink Revolve oddaja, je enakomerno razporejen v smeri 360 stopinj. Brezžična povezava brez težav deluje do razdalje 9 metrov, napravo pa lahko povežete z drugimi enotami. Zabava je tako zagotovljena.
bose.com

Creative MUVO 2c

Zvočnik škatlaste oblike je kot nalašč za tiste, ki si želijo popestriti svoje poležavanje na plaži. MUVO je namreč zelo vzdržljiv – med drugim je tudi vodoodporen. Povežete ga lahko še z drugo enoto in prispevate k večji glasnosti zvoka. Njegova baterija sicer zdrži le 6 ur.
creative.com

BOOM 2

Ultimate Ears želi javnost prepričati z zvočnim sistemom, ki je odporen na vodo in tresljaje. Če se na vaših zabavah rado kaj zalomi, je BOOM 2 prava izbira za vas. Zvočnik je zelo zmogljiv, saj ponuja 360-stopinjski zvok, obenem pa je združljiv z Google Asistentom, Siri in aplikacijo BOOM. Glasbo lahko predvajate z razdalje do 30 metrov.
ultimateears.com

Pulse 3

JBL-jev zvočnik je res edinstven. Ob tem, ko predvaja zvok v krogu 360 stopinj, prav tako v enaki smeri oddaja svetlobo, zato je za uporabo še posebej primeren ponoči. Tudi ta vodoodporna naprava se lahko poveže z drugimi zvočniki.
jbl.com

shutterstock_274687205 To bo novi trend med hipsterji toa-heftiba-271808-unsplash (1) Kegtron: pametni sod za pivo SQ6 fotografije ustvarja v kvadratnem formatu. Fotoaparat, ki bo navdušil vse ženske: Fujifilm Instax SQUARE SQ6 ezgif.com-webp-to-jpg (4) Wickedbone: najljubša igrača vašega psa · ·