Sekiro_01
V zraku · tehnologija

Želiš biti na tekočem, katere so top videoigre 2019? Potem si najprej poglej, katere 3 videoigre bodo igrali le najboljši gejmerji!

Če si pravi gejmer, potem preprosto moraš poznati top videoigre 2019. In to so 3 za mesec marec.

Sekiro: Shadows Die Twice

Kdor bi rad v turobni fantazijski različici Japonske 14. stoletja uničeval čarovniško mutirano zalego, naj si vsekakor omisli Sekiro (»enoroki volk«), novo tretjeosebno igro proslavljenega avtorja serije Dark Souls. Boj je hitrejši in manj metodičen, a bolj napet kot v Temnih dušah, prisotno pa je tudi skrivanje, čeprav bolj kot bergla, ko se znajdete v težavah ali še iščete pot med sovražniki. Temeljni lastnosti Senc, ki umrejo dvakrat, sta zahtevana natančnost pri vsem, od napadov, izmikanja do obrambe, in možnost hitrega premikanja v prostoru po zaslugi posebne vrvi. Naš nindža je namreč opremljen z umetno roko, ki je uporabna tako pri napadih kot tudi za grabljenje izdankov, vej in drugih vročih točk v okolici. To ustvari napetosti v obračunih s šefovskimi sovražniki, ki so napol klasično udarjalski in izmikovalski in napol kinematografski, polni neverjetnih filmskih prizorov, ko se naš Volk na primer vihti čez napade gromozanskega samuraja in proti njemu sega kadaver konja. V igri ni elementov igranja domišljijskih vlog, kot sta nabiranje izkušenj in kovanje nove opreme, temveč boj temelji na metanju sovražnikov iz ravnotežja in iskanju njihovih šibkih točk, da lahko naposled zadate smrtonosni udarec. Če umrete, lahko oživite na kraju smrti, kar sicer prinese določeno kazen, ali pri zadnji nadzorni točki.
sekirothegame.com

One Piece World Seeker

Japonski strip (manga) in risanka (anime) One Piece spremlja nadobudnega gusarja Monkeyja D. Luffyja med iskanjem nadvse skrivnostnega uskoškega zaklada, znanega kot One Piece. Vsak član njegove posadke je nekaj posebnega, najbolj pa on sam, saj je njegovo telo po zaužitju čudežnega sadeža postalo gumijasto. Obstaja več predelav igre One Piece, najnovejša pa je tale, katere posebnost je odprtost sveta. Luffy lahko prosto raziskuje prostrani otok, se bojuje in uganja vragolije, po katerih je znan tako s papirja kot tudi z zaslonov, vse to pa v pisani, risankasti grafiki.
bandainamcoent.com

Outward

Outward je mešanica preživetvene igre in igre RPG, v kateri se kot popolnoma običajen človek brez posebnih moči znajdete v sovražnem fantazijskem svetu Aurai. Mesta so polna razbojnikov, medtem ko v divjini vladajo strahotne zverine. Ničesar se ni mogoče naučiti na pamet, saj se svet sestavi vsakokrat znova, igra pa shranjuje položaj sproti, tako da ni goljufanja z odčitavanjem predhodnih posnetkov. A s spretnostjo, z dobro opremo in učenjem čaranja lahko uspete. Še posebej, če vam pri tem preko spleta ali na razdeljenem zaslonu pomaga drugi igralec.
ninedotsstudio.com


jonathan-kemper-1133289-unsplash Kako pogosto moraš ponovno zagnati svoj pametni telefon? BeFunky-collage (5) 6 pametnih kuhinjskih naprav z aplikacijami, ki olajšajo kuhanje galaxy-buds-galaxy-watch-galaxy-note-lap-e1551071201386 Ima Samsung najboljši ekosistem naprav ta hip?! cover-HTC-5G_hub HTC 5G HUB – Taka “naprava” bo v vsakem domu prihodnosti · ·