Torte z napako
V zraku · buzz buzz

Torte po meri so odličen način, kako lahko nekoga presenetite na sladek način. A ko slaščičarju oddate naročilo, je pomembno, da mu daste kristalno jasna navodila, kaj si želite, sicer se lahko zgodi, da končate s takšno torto, s kakršno so končali ti nesrečneži. Poglejte si, kaj se zgodi, ko slaščičarji navodila za torto vzamejo preveč dobesedno.

Ko naročate torto, verjetno veste, kako pomembno je, da daste slaščičarju natančna navodila; najbolje, da mu svoje želje kar narišete, saj se, kot boste spoznali, lahko kaj hitro zgodi prava mala katastrofa in namesto s čudovito torto končate ne s skrpucalom, ker slaščičarji so pač le mojstri svojega posla, ampak s povsem napačnim sporočilom.

PREBERITE ŠE: Recept: Milka torta za prstne obliznit

Žal slaščičarji nimajo samopopravkov za torte kot pametni telefoni za besedilo, a kot samopopravki včasih nenadejano ustvarijo smešne vsebine, vas bodo tudi te torte, ki so posledica povsem napačne oz. preveč dobesedne interpretacije navodil, nasmejale dol solz! Katera torta z napako se vam zdi najbolj posrečena?

Torte z napako – slaščičarji, ki so navodila za torto vzeli preveč dobesedno:

Torte z napakoOdpri galerijo
Če ima tvoj fant te lastnosti, potem se lahko z njim kar poročiš! maxresdefault Stevardese razkrile zamolčano resnico PicMonkey Collage1 To so najbolj vroče navijačice na Euru 2016 Slavne disfunkcionalne družine 10 najbolj disfunkcionalnih slavnih družin · · ·