Towelkini: zaradi tega lahko letos greš gol na plažo!
Utrip mesta · moda

Moda nas lahko resnično zmede – in ko smo že postali imuni na bizarne oblikovalske kose, nas preseneti kos letošnjega poletja – predstavljamo vam Towelkini.

Towelkini ni posebej praktičen, a si kljub temu zasluži naziv kosa letošnjega poletja – je umetniško delo Arie McManus, ustvarjeno za SPF-tematskih izdelkov v trgovini v New Yorku. In čeprav je bil prvotno zasnovan kot projekt zabavne umetnosti, lahko kupite enega tudi zase v višini 199 $, kar je približno 176 evrov.

In zakaj gre? Bikini in brisačo v enem, ki sicer ne zagotavlja popolne pokritosti, kar pomeni, da boste pod njim morali nositi kopalke, razen če vam ni nerodno razkazovati zadnjo ali prednjo plat. Towlkini je kot nek pončo, ki posuši mokro kožo, na njem lahko počivate … konec koncev pa lahko opravlja vlogo bikink. A z njim boste težko hodili v vodo!

Če ste dovolj pogumni in imate radi praktičnost, zdaj veste, na katero stvar morate zapraviti dinarčke?

Galerija: Towelkini

Towelkini Odpri galerijo
BeFunky-collage (25) Ekološki dizajn v vsej svoji veličini: jakni Labo Mono in Baumm prve vodoodporne superge, izdelane iz konoplje DopeKicks: prve vodoodporne superge, izdelane iz konoplje Kako očistiti bele superge iz najrazličnejših materialov, da bodo kot nove? Kako očistiti bele superge, da bodo kot nove (usnje, platno, semiš)? 01-gq-22may19_b Home Of Classics: Adidasova kolekcija 10 najbolj priljubljenih superg vseh časov ·