Toyota GR Supra Racing Concept
Utrip mesta · mobilno

Vsi smo nestrpno pričakovali, da bomo v Ženevi le ugledali novo Toyoto Supra. Žal se to še ni zgodilo, a kljub temu nismo ostali razočarani. Predstavili so nam namreč konceptno in najbolj strupeno Toyoto GR Supra Racing Concept.

Konceptno Toyoto GR Supra Racing Concept je razvila tekmovalna ekipa Toyota Gazoo, ki ponovno vpeljuje ime, ki ga ni bilo med nami že od leta 2002. Kljub predstavitvi pred svetovno javnostjo še vedno ne vemo nič o njenih specifikacijah. Vsekakor gre za avtomobil, ki je sestavljen iz lahkih materialov in ima namesto stekel kar plastiko. Da je na avtomobilu še kopica dodatkov iz karbonskih vlaken, verjetno niti ni treba poudarjati.

Trenutno je torej Toyota Supra na ogled v konceptno-dirkaški različici. Virtualno jo boste lahko zapeljali v prihajajoči posodobitvi igre Gran Turismo. Kdaj jo bomo lahko videli še v živo, na dirkališču, pa še ni znano. Če ne drugega, smo s predstavitvijo koncepta korak bliže tisti Supri, ki jo navadni smrtniki že nestrpno pričakujemo. Mi že držimo pesti, da bo to zelo zelo kmalu.

Galerija – Toyota GR Supra Racing Concept

Toyota GR Supra Racing ConceptOdpri galerijo
Tuhura_03_gallery Oceanco Tuhura: 115 metrov prestiža in razkošja ABT Audi RS4-R ABT Audi RS4-R: 523 konjev za karavanske navdušence Cupra e-Racer Cupra e-Racer: pravi električni dirkalnik MINI_2 MINI “Ujemi-me-če-moreš” tedni · · ·