cover-toyta
Utrip mesta · mobilno

Konec leta naj bi na ceste končno le zapeljala kabrio različica toyote GT86. Trenutni koncept nosi oznako “open”, ki se lepo poda filozofiji GT86.

Potem ko je bilo glede kabrio različice toyotinega kupeja GT86 že kar nekaj diskusije, pa naj bi proti koncu leta “zgoraj brez” različica tega priljubljenega kupeja le zapeljala na ceste.

Oblikovno bo na moč podoben kupeju, z razliko platnene električne pomične strehe, ki bo dobavljiva v različnih barvnih odtenkih.

Za pogon bo skrbel 2,0-litrski atmosferski bencinar z 147 kW (200 KM), enak bo tudi pogon, ki bo speljan na zadnji kolesni par.

Na ceste bo zapeljal proti koncu leta, približno leto dni zatem pa naj bi se mu pridružila še limuzinska različica, ki bo na voljo tudi s turbo motorjem in kot hibrid. Slednji naj bi zaradi elektromotorja, ki bo poganjal sprednji par koles (tako kot nova generacija modela prius) ponujal pogon na vsa štiri kolesa.

Galerija GT86 Open

Odpri galerijo
cover-peugeot-django Skuter Peugeot Django – Ko si preteklost in prihodnost podata roke bMW_M5_30years_014 30 let BMW M5 in strupena jubilejna edicija General Motors Firebird XP-21, 1953 Legendarne avtomobilske študije preteklosti, ki izgledajo še danes futuristično cover-mini2 Mini, kot lifestyle za vikend potepanja · · ·