Toyota Land Cruiser Utility Commcercial
Utrip mesta · mobilno

Za mnoge je Toyota Land Cruiser Utility Commercial tisto, kar so si želeli že vse od začetka predstavitve Toyote Land Cruiser. SUV, ki se odlično izkaže pri delu na terenu.

Toyota Land Cruiser Utility Commercial je osnovana na modelu Land Cruiser Prado, ki ga v ZDA prodajajo pod imenom Lexus GX460. Delovno-terenski Land Cruiser je povsem špartanski in ponuja le tiste stvari, ki so potrebne za vsakdanjo uporabo. Zadnjih sedežev ni več, namesto njih pa imamo na voljo veliko ravno površino za nakladanje. Ta je prekrita z materialom, ki preprečuje drsenje stvari, ki jih vozimo, voznika pa od tovora loči le zaščitna mreža.

Pogonski sklop je prav tako osnoven in predstavlja 2,8-litrski 4-valjni dizelski motor in 6-stopenjski ročni menjalnik. Na voljo bo le ta kombinacija in nobena druga. Celo platišča so jeklena, od karoserijskih različic pa je na voljo le kratka, z enim parom vrat. Takšna Toyota bo razveselila predvsem tiste, ki za opravljanje svojega dela potrebujejo zanesljiv avtomobil z dobrimi terenskimi zmožnostmi, pri tem pa jim je luksuz zadnja skrb na tem planetu.


Hoverboard 2.0 Hoverboard 2.0: Hoverboard in Segway v enem ezgif.com-webp-to-jpg (4) Vespampère: verjetno najlepša vespa na svetu Najboljši Filmski avtomobili Najboljši filmski avtomobili vseh časov FORD_2017_EcoSport_Barcelona_04 Ford EcoSport: Novi Fordov SUV · · · · · ·