Travelbox
Utrip mesta · dom

Travelbox je prvi prenosni pop-up hotel, ki je namenjen vsem popotnikom, ki v svojem potovanju večkrat menjajo lokacijo ter si ob tem želijo malce več udobja od preprostega šotora. Travelbox je za svoj namen v bistvu zelo lahek, saj tehta le 59 kilogramov, a vključuje udobno posteljo, stol, mizo, shrambo in celo kolo, če bi se z njim želeli kam odpeljati.

Avstrijsko podjetje Juust je ustvarilo idealen prenosni hotel, premišljeno izdelan iz lesa in aluminija, ki prinaša udobje našega doma kamorkoli nas bo življenje vodilo. Njegova dolžina znaša 209 cm, višina 125 cm in širina pa 39 cm. S tem pametnim dizajnom zložljivega Travelboxa lahko veliko privarčujemo, saj nam ne bo potrebno več najemati hotelskih sob ali kupovati pohištva.

V galeriji si oglejte fotografije prvega prenosnega pop-up hotela Travelbox.

TravelboxOdpri galerijo
Vrtnarski meter Ori Ori – slovenski vrtnarski meter, ki upa, da bo požel uspeh na Kickstarterju “Decanter” pohištvena kolekcija Z vinom obarvano lounge pohištvo Dinn! Merica za špagete I Could Eat A Horse I Could Eat A Horse – merica za špagete v obliki konja, ljudi, samoroga in tiranozavra Charlie Crane - pohištvo Minimalistično otroško pohištvo podjetja Charlie Crane ·